ΟΦΗ - Πλατανιάς: Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών Super League & Football League η κλήρωση για τα μπαράζ

ΟΦΗ - Πλατανιάς: Μετά την επικύρωση των βαθμολογιών Super League & Football League η κλήρωση για τα μπαράζ

bet365

Η ΕΠΟ ενημέρωσε πως η κλήρωση για τα παιχνίδια μπαράζ που θα δώσουν ΟΦΗ και Πλατανιάς για μια θέση στη Super League 1 της σεζόν 2018/19 και που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (07/05) αναβάλλεται και θα διεξαχθεί μετά την επικύρωση των βαθμολογιών της Super League και της Football League, δηλαδή μετά τις 9 Μαΐου και... βλέπουμε.

Κρητικό «εμφύλιο περιλαμβάνει η διαδικασία των μπαράζ που θα κρίνει ποια ομάδα θα είναι η 14η της πρώτης τη τάξει κατηγορίας της επόμενης σεζόν, όπως θα διαμορφωθεί το ποδοσφαιρικό τοπίο μετά την αναμενόμενη αναδιάρθρωση.

ΟΦΗ και Πλατανιάς θα μάθουν τις ημερομηνίες και τις έδρες των αγώνων τους μετά την επικύρωση των βαθμολογιών της Super League και της Football League, όταν και μεταφέρθηκε η κλήρωση που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη (07/05).

Υπενθυμίζεται πως αυτή της πρώτης θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαΐου σε Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού, ενώ άγνωστο παραμένει ως αυτή την ώρα πότε θα συμβεί το ίδιο και με τη δεύτερη.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΕΠΟ:

«Η κλήρωση των αγώνων μπαράζ αναφορικά με την ομάδα που θα αγωνισθεί στην Super League 1 και την ομάδα που θα αγωνισθεί στην Super league 2 της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, θα πραγματοποιηθεί μετά την επικύρωση της βαθμολογίας της Super League και της Football League».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα