Αρχίζει η αξιολόγηση στον Ατρόμητο

Αρχίζει η αξιολόγηση στον Ατρόμητο

Αρχίζει η αξιολόγηση στον Ατρόμητο

bet365

Η εποχή Κάναντι ολοκληρώθηκε και τυπικά στον Ατρόμητο το βράδυ της Κυριακής κι από το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει... σηκώσει μανίκια αναζητώντας τον επόμενο τεχνικό της ομάδας.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μάντσεστερ Σίτι - Λέστερ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μετά από δύο άκρως επιτυχημένα χρόνια στον Ατρόμητο, ο Νταμίρ Κάναντι αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους Περιστεριώτες και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας πιθανότατα στη Γερμανία. Έτσι, ο Ατρόμητος πλέον καλείται να βρει τον προπονητή ο οποίος θα στήσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν με πρώτο στόχο τα προκριματικά του Europa League.

Από το πρωί της Δευτέρας, ο Γιάννης Αγγελόπουλος έχει... σηκώσει μανίκια και έχει αρχίσει την αξιολόγηση των περιπτώσεων που υπάρχουν εδώ και καιρό στο συρτάρι του γραφείου του. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει τους τελευταίους μήνες είναι πολλές και η κάθε μία έχει το δικό της, ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου ωστόσο, δεν ήθελε να ξεκινήσει συζητήσεις με κανέναν υποψήφιο προπονητή πριν υπάρξει οριστική εξέλιξη με τον Νταμίρ Κάναντι. Από το πρωί της Δευτέρας όμως έχει αρχίσει η αξιολόγηση των περιπτώσεων που έχουν προταθεί. Στόχος του Γιάννη Αγγελόπουλου, είναι να ξεχωρίσει τις πιο αξιόλογες περιπτώσεις και να καταλήξει μαζί με τον Γιώργο Σπανό σε εκείνον που θα είναι και ο βασικός υποψήφιος κι από τον οποίος θα αρχίσουν οι επαφές.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, όπως είναι γνωστό έχει δώσει τα... κλειδιά εδώ και χρόνια στον Γιάννη Αγγελόπουλο, ωστόσο η τελική απόφαση για την πρώτη επαφή με τον No 1 στόχο για την μετά Κάναντι εποχή θα παρθεί από κοινού. Εξελίξεις πιθανότατα θα υπάρξουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, χωρίς να αποκλείεται μέχρι το τέλος αυτής να αρχίσουν να... ακούγονται τα πρώτα ονόματα που δεδομένα θα είναι από το εξωτερικό και πιθανότατα άγνωστα στο ελληνικό κοινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα