Συνεδριάζει ειδική επιτροπή στη Super League για το format του νέου πρωταθλήματος

Συνεδριάζει ειδική επιτροπή στη Super League για το format του νέου πρωταθλήματος

bet365

Την Τετάρτη στη Super League θα συνεδριάσει μια ειδική επιτροπή, όπου θα συζητηθεί το format του νέου πρωταθλήματος, το οποίο και θα παρουσιαστεί μέσα στον Μάιο.

Ο νέος τρόπος διεξαγωγής του πρωταθλήματος θα τεθεί επί τάπητος την Τετάρτη στη Super League, όπου και θα συνεδριάσει μια ειδική επιτροπή αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης.

Πρόκειται δηλαδή για μια συζήτηση που θα λάβει χώρα πριν το προγραμματισμένο Δ.Σ. της Λίγκας την Πέμπτη για το format του πρωταθλήματος της Super League την επόμενη σεζόν, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί σε νέο διοικητικό Συμβούλιο μέσα στον Μάιο. Επίσης θα γίνει και μια αποτίμηση του τουρνουά Κ17 και το πόσο καλά διεξήχθη αυτό. Γενικά πάντως υπάρχει ικανοποίηση για το Κ17 και την ανταπόκριση που είχε.

Από εκεί και πέρα, ο νέος πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου ταξιδεύει στη Μαδρίτη, όπου αύριο θα λάβει χώρα η συνεδρίαση των Ευρωπαϊκών Λιγκών. Εκεί θα συζητηθεί μια σειρά θεμάτων για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων σε συνεργασία με τις UEFA και FIFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα