Ολυμπιακός: Κλειδώνει και τυπικά το deal με τον Σα

Ολυμπιακός: Κλειδώνει και τυπικά το deal με τον Σα

Ολυμπιακός: Κλειδώνει και τυπικά το deal με τον Σα

bet365

Ο Ολυμπιακός με έναν νέο κύκλο επαφών με την πλευρά του Σα έχει φέρει ξανά την υπόθεσή του σε πολύ καλό δρόμο και περιμένει ακόμα και στις αρχές της εβδομάδας να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.

Η σιγουριά του Πέδρο Μαρτίνς για τον Σα δεν είναι συμπτωματική - όπως έχουμε σημειώσει ξανά σχετικά - με τις τελευταίες εξελίξεις να δείχνουν παραμονή του έμπειρου Πορτογάλου πορτιέρο στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Σε αυτήν την φάση μετά από έναν νέο κύκλο συζητήσεων με την πλευρά του Ζοσέ Σα εκτιμάται πως ακόμα και στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας ο παίκτης θα κλείσει και τυπικά πια με τριετές συμβόλαιο και προφανώς και οριστικοποίηση της αγοράς του από την Πόρτο.

Ο Σα φέτος έχει 31 παιχνίδια με την φανέλα των Πειραιωτών ενώ μία κορυφαία στιγμή του ήταν η κλήση του στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του. Το νέο συμβόλαιό του μπορεί να έχει ακόμα και διπλασιασμό αποδοχών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα