Άκπομ: Ο αυθεντικός «The Invincibles» του ΠΑΟΚ! (pics)

Άκπομ: Ο αυθεντικός «The Invincibles» του ΠΑΟΚ! (pics)

bet365

Ο ποδοσφαιριστής που συνδέει τους αυθεντικούς «The Invincibles» της Άρσεναλ και τους «ασπρόμαυρους» αήττητους του φετινού τίτλου στην ελληνική Superleague δεν είναι άλλος από τον Τσούμπα Άκπομ!

Όταν η Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ κατακτούσε αήττητη το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, την σεζόν 2003-04, λανσάροντας τον τίτλο «The Invincibles», ο Τσούμπα Άκπομ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες των «κανονιέρηδων» στα προάστια του Βόρειου Λονδίνου.Τώρα, είναι Πρωταθλητής και αήττητος με τον ΠΑΟΚ!

Ο Άγγλος φορ, που μερικά χρόνια αργότερα κέρδισε, έστω για λίγο, την εκτίμηση του Αλσατού τεχνικού και μια θέση στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, πρόλαβε να δει την παρέα του Τιερί Ανρί να κατακτά αήττητη το πρωτάθλημα στην Αγγλία την σεζόν 2003-04 και να παραμένει η μοναδική ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που το έχει καταφέρει!

Οι ακαδημίες της Άρσεναλ έστειλαν τα συγχαρητήρια τους, μέσω του επίσημου λογαριασμού τους στο twitter, στον Τσούμπα Άκπομ.

Από την πλευρά του ο 23χρονος επιθετικός, που σκόραρε στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος φτάνοντας τα έξι γκολ, στάθηκε στην αξία που έχει αυτό το αήττητο πρωτάθλημα.

«Μια ξεχωριστή μέρα για την ιστορία του ΠΑΟΚ!

Μετά από χρόνια αναμονής, δεν είμαστε μόνο πρωταθλητές αλλά και Αήττητοι και η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Ελλάδας!

Τώρα στο τελικό Κύπελλο την επόμενη εβδομάδα...», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα