Χασάν: «Είμαι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα αποφασιστεί»

Χασάν: «Είμαι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό, θα δούμε τι θα αποφασιστεί»

bet365

Ο Αχμέντ Χασάν σε δηλώσεις του μετά το πέρας του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ - όπου σκόραρε - έδειξε εκ νέου ότι θέλει να συνεχίσει στο Λιμάνι.
Ο Χασάν είπε: «Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί… αύριο. Πρέπει να περιμένουμε τι θα γίνει. Είμαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να δούμε το τι θα αποφασιστεί για το μέλλον.
Έχω πετύχει 15 γκολ συνολικά. Έχω χάσει αρκετά ματς εξαιτίας τραυματισμών. Για το διάστημα της απουσίας που είχα, τα 15 γκολ είναι ένας σημαντικός αριθμός! Ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο. Το να παίζεις στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδεις όταν φοράς αυτήν την φανέλα. Μόνο και μόνο που παίζουμε στον Ολυμπιακό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε».
Αναλυτικά επισήμανε:
Για το πώς κρίνει την πορεία του με την ερυθρόλευκη φανέλα: «Είμαι ικανοποιημένος με τα 11 γκολ που έχω πετύχει στο πρωτάθλημα. Έχω πετύχει άλλα 4 στο Κύπελλο και στην Ευρώπη. Συνολικά έχω σκοράρει αυτή τη χρονιά με τον Ολυμπιακό 15 γκολ, αν λάβει κάποιος υπόψη το ότι έχω χάσει αρκετά ματς εξαιτίας των τραυματισμών μου. Είναι κάτι για το οποίο δεν μπορώ να κάνω κάτι. Σε αρκετούς ποδοσφαιριστές συμβαίνει να χάνουν πολλά παιχνίδια. Πιστεύω όμως πως για το διάστημα της απουσίας μου, τα γκολ που πέτυχα ήταν ένας ικανοποιητικός αριθμός. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την παρουσία μου στον Ολυμπιακό. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος. Πέρασα πάρα πολύ ωραία τη χρονιά μου και ελπίζω να συνεχίσω με τον ίδιο τρόπο».
Για το αν υπήρχε κίνητρο για το αποψινό ματς: «Όπως είπα και προχθές στη συνέντευξή μου, το να παίζει κανείς στον Ολυμπιακό είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω για να αποδίδει κανείς και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, να βάζει τα δυνατά του για να κάνει το καλύτερο για την ομάδα. Επομένως δεν έλειπε σήμερα καθόλου το κίνητρο, μιας και το ότι παίζουμε για τον Ολυμπιακό μας δίνει δύναμη να κάνουμε το καλύτερο για τον κόσμο μας, για τον σύλλογο και φυσικά για τον εαυτό μας».
Για το πώς βλέπει το μέλλον του: «Είναι μια καλή ερώτηση γιατί κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα. Επομένως πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τη μία χρονιά που είμαι ήδη εδώ. Αυτό που έχω να πω είναι πως είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι στον Ολυμπιακό».
Για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί: «Όχι επειδή είναι παρόν και εδώ δίπλα μου, ούτε επειδή είμαστε φίλοι, ήταν πραγματικά καταπληκτικό το γκολ του σήμερα. Δεν είναι εύκολο να κάνει κανείς ένα τέτοιο τελείωμα. Ας του δώσουμε λοιπόν τα συγχαρητήριά μας, ήταν πραγματικά αξιέπαινο αυτό που κατάφερε σήμερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα