Ντιγκινί: «Δικαιώθηκα για την επιλογή του Άρη»

Gazzetta team
Ντιγκινί: «Δικαιώθηκα για την επιλογή του Άρη»

bet365

Ο Νικολάς Ντιγκινί έκανε πρόχειρο απολογισμό της χρονιάς, στάθηκε και στην απόφασή του να έρθει στον Άρη το περασμένο καλοκαίρι.

Αρχικά αναφέρθηκε στην ευρεία νίκη επί της Ξάνθης. «Είναι σημαντικό ότι κερδίσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, ότι τελειώσαμε με έναν όμορφο τρόπο και με μια ευρεία νίκη. Παίξαμε καλά, ευχαριστηθήκαμε εμείς αλλά και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τελειώσαμε τη χρονιά με τόσο εμφατικό τρόπο», είπε.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή του πριν από έναν χρόνο, απάντησε: «Ναι, θεωρώ ότι είχα πάρει τη σωστή απόφαση ερχόμενος στον Άρη. Είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου και δικαιωμένος. Από τους πρώτους δύο μήνες το κατάλαβα. Πλέον πετύχαμε και τον στόχο μας, από τη στιγμή που η ομάδα εξασφάλισε την έξοδό της στην Ευρώπη. Η ομάδα πρέπει να χτίσει σ’ αυτό που δημιουργήθηκε φέτος και να ζητήσει ακόμη περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Δεν θα ήμουν εδώ αν δεν πίστευα στη δυναμική της ομάδας και γενικώς του κλαμπ. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες».

Σχετικά με τον πανηγυρισμό του, είπε: «Είχα αυτήν την πρόθεση, το ήθελε και πολύς κόσμος. Είναι όμορφο και ιδιαίτερο. Ήταν ο ιδανικός τρόπος για να κλείσει αυτή η σεζόν».

Σε ερώτηση για το κομβικό σημείο της σεζόν κι αν αυτή η χρονιά κλείνει με κάποιο απωθημένο. «Το σημαντικότερο σημείο ήταν στο τέλος του Ιανουαρίου, από τον αγώνα με την Ξάνθη, γιατί αρχίσαμε να κερδίζουμε παιχνίδια τα οποία μάλιστα ήταν πολύ σημαντικά γιατί αρχίσαμε επίσης να αποκτούμε και πάλι αυτοπεποίθηση. Το απωθημένο μου είναι στο Κύπελλο Ελλάδας, το γεγονός ότι αποκλειστήκαμε κι αν μπορούσα να το αλλάξω, θα το άλλαζα. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη απογοήτευση για μας».

Για το γεγονός ότι έδωσε την μπάλα στον Σιώπη. «Δεν ήθελα να του τη δώσω την μπάλα, χάναμε με 0-1. Μετά όλο το στάδιο και οι συμπαίκτες μου ήθελαν να του δώσω την μπάλα κι έτσι τον άφησα. Ο Μανώλης το έχασε, ήταν δύσκολη στιγμή αλλά στη δεύτερη περίπτωση ήταν πιο εύκολο να του δώσω την μπάλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα