ΟΦΗ vs Πλατανιάς: Για μία θέση στον... ήλιο της Super League

Gazzetta team
ΟΦΗ vs Πλατανιάς: Για μία θέση στον... ήλιο της Super League

bet365

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας των δύο επαγγελματικών πρωταθλημάτων, απομένει πλέον το διπλό μπαράζ που αποτελεί... κρητική υπόθεση
Ολοκληρώθηκε απόψε η κανονική διάρκεια σε Super League και Football League και το μόνο που απομένει για να έχουμε τον «χάρτη» της νέας μεγάλης κατηγορίας, είναι οι διπλοί αγώνες μπαράζ μεταξύ του ΟΦΗ (13ος στη Super League) και του Πλατανιά (2ος στη Football League). Οι δυο τους θα συγκρουστούν στις 15 και 19 Μαΐου, σε μία κρητική «μονομαχία» με φόντο μία θέση στα «σαλόνια» (οι έδρες θα γίνουν γνωστές στις 7 του μηνός).
Στο παρελθόν Ηρακλιώτες και Χανιώτες έχουν αναμετρηθεί επτά φορές και μετρούν από 3 νίκες, ενώ υπάρχει και μία ισοπαλία, τον Σεπτέμβριο του 2013 στο «Γεντί Κουλέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα