Βιεϊρίνια: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (pic)

Βιεϊρίνια: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (pic)

Βιεϊρίνια: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία» (pic)

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια μπορεί να βρίσκεται στο Πόρτο, αλλά το μυαλό και η σκέψη του είναι στην Ελλάδα και στον αποψινό τελευταίο αγώνα του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα, όπου έχει την ευκαιρία η ομάδα να γράψει ιστορία.

Ουέσκα - Βαλένθια με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας είναι ένα βήμα από το να γράψουν με χρυσά γράμματα τα ονόματά τους στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και να γίνουν η δεύτερη ομάδα, μετά τον Παναθηναϊκό του 1964, που θα έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών μπορεί να βρίσκεται αρκετά χιλιόμετρα μακριά και ένα βήμα πριν από το να περάσει το πρωί της Δευτέρας (6/5) την πόρτα του χειρουργείου, αλλά το μυαλό του είναι στους συμπαίκτες και την ομάδα του.

«Καλή επιτυχία παιδιά για το σημερινό παιχνίδι... Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία», ανέφερε στο instagram ο Βιεϊρίνια λίγες ώρες πριν την σέντρα του αγώνα στα Γιάννινα.

Good luck guys for today game...let’s continue make history... @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα