Με Βέλεθ η αποστολή του Άρη

Με Βέλεθ η αποστολή του Άρη

Gazzetta team
Με Βέλεθ η αποστολή του Άρη

bet365

Ο Φραν Βέλεθ είναι στα πλάνα του Σάββα Παντελίδη ενόψει του αυριανού (5/5, 19:00) εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Ο Ισπανός κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό και μένει να φανεί αν θα είναι στο αρχικό σχήμα των «κίτρινων». Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μάρτιν Τόνσο. Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Souza, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Rose, Tonso, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Ανάκογλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα