Ολυμπιακός: Γιατί ο Βούκοβιτς δεν είναι περίπτωση... Μιράντα

Ολυμπιακός: Γιατί ο Βούκοβιτς δεν είναι περίπτωση... Μιράντα

Ολυμπιακός: Γιατί ο Βούκοβιτς δεν είναι περίπτωση... Μιράντα

bet365

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς μπορεί να έχει μπει στον... πάγο αγωνιστικά το τελευταίο διάστημα αλλά δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα φύγει από τον Ολυμπιακό τον Ιούνιο. Το Gazzetta.gr εξηγεί το γιατί.
Στην παρούσα φάση φαίνεται πως ο Ολυμπιακός εκτός από τον Σα έχει ρίξει το βάρος στην ενίσχυσή του για το κέντρο της άμυνας (σ.σ. για περιπτώσεις όπως του Ματιέ) αλλά και για την γραμμή της κρούσης του. Σε ότι αφορά στους στόπερ λοιπόν. Με δεδομένο πως οι Σισέ και Μεριά θα έχουν το Κόπα Άφρικα οι ερυθρόλευκοι πρέπει να έχουν διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς.
Υπάρχει ο ήδη κλεισμένος Μπα αλλά στο ρόστερ χρειάζεται τουλάχιστον ένας. Ο Μιράντα παραμένει υπό καθεστώς αποχώρησης και έτσι μένει ο Βούκοβιτς. Η τελευταία πληροφορία που υπάρχει για τον Σέρβο είναι πως του έχει μεταφερθεί πως πρέπει να μείνει στην ομάδα ως μία λύση για τα μετόπισθεν και μέχρις ότου κλείσει τουλάχιστον μία ακόμα επιλογή για τα στόπερ. Κοινώς ο Βούκοβιτς μπορεί να φύγει ακόμα και τον Αύγουστο ή μπορεί και τα δεδομένα να αλλάξουν και περισσότερο. Πολλά θα κριθούν από το πόσο γρήγορα θα κλείσει ο νέος στόπερ... Σίγουρα πάντως ο Σέρβος δεν είναι σαν τον... Μιράντα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα