«Στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Λάμπρου» (pic)

Gazzetta team
«Στη λίστα της Σπόρτινγκ ο Λάμπρου» (pic)

bet365

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Λάζαρου Λάμπρου με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ τον έχουν βάλει στη λίστα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με τους Πορτογάλους.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Φορτούνα Σιτάρντ από τον ΠΑΟΚ, πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν στην Ολλανδία, μετρώντας οκτώ γκολ και 10 ασίστ.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων και σύμφωνα με τους Πορτογάλους, η Σπόρτινγκ είναι η τελευταία ομάδα που έχει εκφράσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με την O'Jogo, τα «Λιοντάρια» έχουν τσεκάρει τις εμφανίσεις του Λάμπρου και τον έχουν προσθέσει στη λίστα τους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα