Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε το πρωτάθλημα για 2η φορά στο γήπεδο»

Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε το πρωτάθλημα για 2η φορά στο γήπεδο»

Λουτσέσκου: «Κερδίσαμε το πρωτάθλημα για 2η φορά στο γήπεδο»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τόνισε πως ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του έχει επιστρέψει στην κανονικότητα ενόψει και του τελικού Κυπέλλου.  

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA: 

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση: 

Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση, κάνοντας τέλεια τη δουλειά. Κερδίσαμε αυτόν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσα στο γήπεδο, φέτος μπορούσαμε και να το απολαύσουμε. Υπάρχει η ικανοποίηση, ότι δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, σε αυτήν τη διοργάνωση. Παράλληλα, έχουμε τη σωστή προσέγγιση για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια, ένα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ένα για τον τελικό του Κυπέλλου»

Για το αν έχουν συγκεντρωθεί και πάλι στην καθημερινότητα:

Ναι γιατί όχι; Οι πανηγυρισμοί κράτησαν πολύ λίγο. Έπρεπε να επιστρέψουμε στην κανονική ροή. Θέλαμε να περάσουμε στον τελικό του Κυπέλλου και τα καταφέραμε. Είναι μεγάλη επιθυμία και το Κύπελλο. Παράλληλα, ο κάθε παίκτης της ομάδας, έχει επίγνωση του τι θέλουμε να κάνουμε και επιθυμία να γράψουμε ιστορία, να πάρουμε το Κύπελλο και να κατακτήσουμε χωρίς ήττα το πρωτάθλημα. 

Για τα προβλήματα τραυματισμών και αν τον προβληματίζουν: 

Έχουμε ένα σύνολο που όλοι μπορούν να συνεισφέρουν και δίνουν από κάτι στο σύνολο. Μία σεζόν η οποία βγαίνει έτσι, δεν θα μπορούσε να είναι μόνο από μερικούς παίκτες. Όλοι πρέπει να βάζουν το δικό τους... λΙθαράκι. Χάσαμε κάποιους παίκτες από διάφορες καταστάσεις. Η αντίδραση της ομάδας όμως ήταν εκπληκτική και πραγματικά είναι ότι καλύτερο να μπορεί να συμβεί αυτό. ενδεχομένως αλλάζουν τα πρόσωπα και διαφοροποιείται ο τρόπος παιχνιδιού μας, παρόλα αυτά η φιλοσοφία παραμένει η ίδια. 

Best of internet