Μανιάτης: Δείπνησε με Ρομπέρτο και Αμπιντάλ (pic)

Gazzetta team
Μανιάτης: Δείπνησε με Ρομπέρτο και Αμπιντάλ (pic)

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης τις τελευταίες δύο ημέρες βρέθηκε στην Βαρκελώνη όπου και δείπνησε με τους Ρομπέρτο και Αμπιντάλ, ενώ πριν είχε συναντηθεί με τον Ερνέστο Βαλβέρδε βγάζοντας και σέλφι με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Γιάννης Μανιάτης τις δύο τελευταίες ημέρες ήταν στην Βαρκελώνη όπου παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Λίβερπουλ για τα ημιτελικά του Champions League.

Επί τη ευκαιρία βρέθηκε και στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα την θρυλική Macia όπου είχε συνάντηση με τον άλλοτε προπονητή του στον Ολυμπιακό και νυν των «μπλαουγκράνα» Ερνέστο Βαλβέρδε. Εκεί δεν παρέλειψε να βγάλει και φωτογραφία με τον Μέσι, ενώ το βράδυ της Πέμπτης τα είπε με άλλους δύο παλιούς του γνώριμους, τους Ρομπέρτο και Αμπιντάλ.

Το βράδυ της Πέμπτης (3/5) ο νυν άσος του Πανιωνίου δείπνησε με τους δύο πρώην συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό βγάζοντας και την αντίστοιχη φωτογραφία με τον νυν τερματοφύλακα της Εσπανιόλ και τον τεχνικό διευθυντής της Μπαρτσελόνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα