Τα δεδομένα για τον άσο στην Πόρτο και οι ημερομηνίες που «καίνε» για τον Σα (poll)

Τα δεδομένα για τον άσο στην Πόρτο και οι ημερομηνίες που «καίνε» για τον Σα (poll)

Τα δεδομένα για τον άσο στην Πόρτο και οι ημερομηνίες που «καίνε» για τον Σα (poll)

bet365

Το Gazzetta επιχειρεί να προσεγγίσει το θέμα κίπερ στην Πόρτο, πως μπορεί να επηρεάσει τον Ζοσέ Σα και τις συνεχείς προσπάθειες του Ολυμπιακού. Η καταληκτική ημερομηνία για τη ρήτρα και ο Μαραφόνα.
Στην παρούσα φάση πρωτίστως ευχή όλων είναι ο Ίκερ Κασίγιας να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του. Από εκεί και πέρα όμως με ένα τέτοιο μέτωπο ανοιχτό η Πόρτο έχει ακόμα τρία ματς πρωταθλήματος ενώ απέχει δύο βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπενφίκα και ένα Κυπέλλου.
Οι τρεις άλλοι κίπερ που έχει είναι οι Βραζιλιάνοι Βανά και Φαμπιάνο και ο Πορτογάλος Ντιόγκο Κόστα. Στην παρούσα φάση φαίνεται πως ο Βανά των 5 αγώνων φέτος θα πάρει το χρίσμα καθώς ο Φαμπιάνο είχε και πρόβλημα τραυματισμού. Μέσα από τους τελευταίους αγώνες θα προκύψει και η αξιολόγηση των υπάρχοντων γκολκίπερ του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Η Πόρτο ανεξάρτητα από το εάν έχει στο μυαλό της (ξανά) τον Ζοσέ Σα ως πιθανό αντί-Κασίγιας μετά την φετινή τρομερή χρονιά που έκανε υπάρχει μία συμφωνία που πρέπει να τηρήσει με τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί όμως να καταπιαστεί τώρα με αυτό το θέμα αλλά προς τα τέλη Μαϊου. Ο Σα πάντως υπάρχει στο τραπέζι ως λύση για την Πόρτο και ακόμα και λύση ως βασικός για τη νέα σεζόν.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη πριν προκύψει το πολύ άσχημο περιστατικό με τον Κασίγιας μετά από επαφές που είχε κάνει σε πολύ καλό κλίμα με τον Σα είχε πάρει την δέσμευση πως μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα εισπράξει την τελική του απάντηση από μέρους του παίκτη. Περιθώριο για να δοθεί η ρήτρα ή να γίνει έστω μία συμφωνία για την έναρξη της καταβολής της είναι μέχρι τις 31 Μαϊου και μετά η Πόρτο θα έχει έναν μήνα περιθώριο για επαναγορά. Όπως και να έχει ο Ολυμπιακός κάνει τις προσπάθειές του για τον Σα και εξακολουθεί να αισιοδοξεί απλά τώρα η υπόθεση είναι πιο δύσκολη από πριν.
Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΦΟΝΑ
Από την Πορτογαλία την ίδια στιγμή όλες οι πληροφορίες εμμένουν στο ότι ο έμπειρος κίπερ Μαραφόνα είναι με το στιλό στο χέρι για τον Ολυμπιακό. Δεδομένα πάντως ο εν λόγω πορτιέρο είναι μία από τις δυνατές εναλλακτικές του Ολυμπιακού για αντί-Σα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα