Συνάντηση Τσίπρα - Γιώργου Σαμαρά και συζήτηση για τον ΟΦΗ

Συνάντηση Τσίπρα - Γιώργου Σαμαρά και συζήτηση για τον ΟΦΗ

Συνάντηση Τσίπρα - Γιώργου Σαμαρά και συζήτηση για τον ΟΦΗ

bet365

Στο περιθώριο του γεύματος που παρέθεσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης στον Αλέξη Τσίπρα, έγινε συνάντηση του αντιπροέδρου του ΟΦΗ, Γιώργου Σαμαρά με τον Πρωθυπουργό, στον οποίο του παρουσίασε το πλάνο της διοίκησης Μπούση για τον σύλλογο.

Περιοδεία στην Κρήτη πραγματοποίησε την Πέμπτη (06/05) ο Αλέξης Τσίπρας, με το πρόγραμμά του να περιλαμβάνει και γεύμα που του παρέθεσε η Περιφέρεια του νησιού και ο Περιφερειάρχης, Σταύρος Αρναουτάκης.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης μάλιστα μπήκε και... ποδοσφαιρική σφήνα, αφού ο Πρωθυπουργός είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ, Γιώργο Σαμαρά, που ήταν επίσης προσκεκλημένος.

Ο Σαμαράς άδραξε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κ. Τσίπρα το project του συλλόγου και το όραμα του Μιχάλη Μπούση για την ομάδα, τις επενδύσεις που σκοπεύει να πραγματοποιήσει, όπως αυτές που αφορούν τις εγκαταστάσεις στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, καθώς και συνολικά να επικοινωνήσει τις κινήσεις που κάνει η διοίκηση της ομάδας με στόχο να επανέλθει αυτή στις «δόξες» του παρελθόντος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο περιβάλλον της διοίκησης του κρητικού συλλόγου έκανε θετικότατη και ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο και για το γεγονός πως πλέον κινείται σε ευρωπαϊκά πρότυπα, ενώ αναφέρθηκε επιτιμητικά και στο ήθος που φαίνεται πως πρεσβεύει η νέα διοίκηση και οι άνθρωποι που την εκπροσωπούν, καθώς και στη διαφορά νοοτροπίας σε σχέση με το κυρίαρχο κλίμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σημειώνεται εξάλλου πως ο ΟΦΗ έχει κάνει θετική εντύπωση και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στις πρόσφατες συναντήσεις για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρότι μάλιστα ο σύλλογος εξέφρασε την αντίθεσή του στα σχετικά πλάνα.

Έτσι η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Κρήτη είχε και ποδοσφαιρικό «χρώμα», ενώ και στους ανθρώπους της ομάδας δόθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να συνδιαλεχθεί με την πολιτική ηγεσία και να αναδείξει τον λόγο και τις στοχεύσεις της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα