Καρυπίδης: « Δεν μας λύγισε τίποτα και κανείς» (vid)

Καρυπίδης: « Δεν μας λύγισε τίποτα και κανείς» (vid)

Gazzetta team
Καρυπίδης: « Δεν μας λύγισε τίποτα και κανείς» (vid)

bet365

Ο Άρης κλείνει μία απόλυτα πετυχημένη σεζόν με την έξοδο στην Ευρώπη στην πρώτη χρονιά της επιστροφής του στην Super League με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει τον δικό του απολογισμό απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας για το τελευταιο ματς της σεζόν.

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο με στιγμές από το 2015 μέχρι και την φετινή χρονιά κάνοντας λόγο για «μερική εκδίκηση των ονείρων μας». Παράλληλα, έκανε κάλεσμα στον κόσμο να βρεθεί στο πλευερό των παικτών στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την Ξάνθη.

Αναλυτικά το μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Περάσανε 4 χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε την προσπάθεια της αναγέννησης του Άρη. Μου φαίνεται σαν χθες. Ξεκινήσαμε από τα ...αλώνια. Κόντρα σε όλους κ σε όλα. Αλλά τελικά μείναμε όρθιοι. Δεν μας λύγισε τίποτα και κανείς. Και φτάσαμε σήμερα στην πρώτη δικαίωση κ στην ‘’μερική’’ εκδίκηση των ονείρων μας. Εμείς το ξέραμε ,οι άλλοι δεν το ήξεραν. Ήμασταν σίγουροι,πεισμωμένοι κ αποφασισμένοι. Ναι ,σήμερα είμαστε στην Ευρώπη. Και είμαστε έτοιμοι για νέες κατακτήσεις. Το ταξίδι ξαναρχίζει… Την Κυριακή δίνουμε το τελευταίο μας παιχνίδι φέτος στο Βικελιδης. Η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα όλων μας. Το δικαιούται. Ραντεβού στο γήπεδο,δεν πρέπει να λείψει κανείς από το τελευταίο χειροκρότημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα