«Πέταξε» για Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια (pic)

«Πέταξε» για Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια (pic)

«Πέταξε» για Πορτογαλία ο Βιεϊρίνια (pic)

bet365

«Θα επιστρέψουμε δυνατότεροι», έγραψε στο μήνυμά της η σύζυγος του Αντρέ Βιεϊρίνια, που το απόγευμα της Πρωτομαγιάς αναχώρησε για την Πορτογαλία.

Στην Πορτογαλία θα βρίσκεται από το βράδυ της Πρωτομαγιάς ο Αντρέ Βιεϊρίνια, προκειμένου να προετοιμαστεί για την επέμβαση αποκατάστασης του χιαστού, που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου από τον γιατρό της εθνικής Πορτογαλίας, Ζοζέ Νορόνια σε συνεργασία με το γιατρό του ΠΑΟΚ, Μανόλη Παπακώστα.

Ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ελλάδας αναχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (1/5) από το αεροδρόμιο «Μακεδονία», με την Βάσω Βεργίδου να στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από το instagram: «Θα επιστρέψουμε δυνατότεροι», ανέφερε στο μήνυμα της η σύζυγος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα