«Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Ματιέ, σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Ο Μαρτίνς ζήτησε τον Ματιέ, σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό»

bet365

Δημοσιεύματα στη Γαλλία και στην Πορτογαλία παρουσιάζουν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Ζερεμί Ματιέ ως αίτημα του Πέδρο Μαρτίνς προς τη διοίκηση των Πειραιωτών, που διαπραγματεύονται με την πλευρά του παίκτη.

Ο Γάλλος διεθνής στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας απασχολεί τον Ολυμπιακό ενόψει της ερχόμενης μεταγραφικής περιόδου, με τη γαλλική έκδοση του Yahoo Sports να αποκαλύπτει το θέμα.

Συνέχεια έδωσε την Τρίτη (30/04) τόσο η A'Bola, όσο και το γαλλικό rmcsport.com, που αναφέρουν πως ο Ματιέ αποτελεί στόχο του Πέδρο Μαρτίνς, που ζήτησε να ξεκινήσει η ενίσχυση της «ερυθρόλευκης» άμυνας με τον συγκεκριμένο παίκτη.

Όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, «Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση του Ζερεμί Ματιέ, που αποτελεί τον πρώτο στόχο για το κέντρο της άμυνας. Ο παίκτης θέλει να αποχωρήσει από τη Σπόρτινγκ, που θέλει πάντως να τον κρατήσει στο Αλβαλάδε».

Από τη Γαλλία αναφέρεται ότι «ο Ματιέ διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακό. Η Σπόρτινγκ δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη να αποχωρήσει από τη Λισαβόνα και θα τον αφήσει ελεύθερο, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του το 2020, αν αυτός εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Ελλάδα».

Μένει να φανεί αν πίσω από τον... καπνό υπάρχει «φωτιά» αναφορικά με την πιθανή μεταγραφή του παίκτη στους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα