Καυστική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαιτησία με βίντεο από τα παιχνίδια του (vid)

Gazzetta team
Καυστική ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη διαιτησία με βίντεο από τα παιχνίδια του (vid)

bet365

Δριμύ «κατηγορώ» κατά της ελληνικής διαιτησίας με ειρωνικές αναφορές στην εξυγίανση και την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επισυνάπτοντας και βίντεο για τις φάσεις που θεωρεί οτι αδικήθηκε στη φετινή Super League.

Οι Ηπειρώτες εξέφρασαν για πολλοστή φορά στη φετινή σεζόν τα παράπονά τους από τις αποφάσεις των Ελλήνων διαιτητών και αυτή τη φορά συνόδεψε την ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά των θεσμών του ελληνικού ποδοσφαίρου με βίντεο, όπου παρουσιάζει τις φάσεις στις οποίες θεωρεί ότι λήφθηκε η λανθασμένη και εις βάρος τους απόφαση.

Η ανακοίνωση:

«Φτάσαμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ να παλεύει για τη σωτηρία στην κατηγορία.

Σε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιρη των ευθυνών της η ομάδα, αλλά σίγουρα οι παρακάτω «διαιτητικές φάσεις» επηρέασαν τη βαθμολογική πορεία και εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Σε όλη αυτή την πορεία του πρωταθλήματος λαμβάναμε συνεχώς διαβεβαιώσεις από την ΚΕΔ και το επιτελείο της ότι το πρόβλημα των «λαθών» θα λυθεί.

Υποτίθεται έρχεται η εξυγίανση και η αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Τα σχόλια δικά σας!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα