Επιστροφή στις προπονήσεις και πλάνο χωρίς «τρεις»

Επιστροφή στις προπονήσεις και πλάνο χωρίς «τρεις»

Gazzetta team
Επιστροφή στις προπονήσεις και πλάνο χωρίς «τρεις»

bet365

Ο Άρης ξεκίνησε το ουσιαστικό κομμάτι της προετοιμασίας του ενόψει του εντός έδρας αγώνα (5/5,19:00) με την Ξάνθη με τον Σάββα Παντελίδη να μην υπολογίζει τρεις παίκτες.

Ντάνιελ Λάρσον και Γιώργος Βαλεριάνος είναι τιμωρημένοι καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Φραν Βέλεθ συνεχίζει την αποθεραπεία του λόγω της θλάσης στους προσαγωγούς. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Μετά το τετραήμερο ρεπό (Μ. Παρασκευή-Δευτέρα του Πάσχα), επιστροφή σήμερα στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Η προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής με την Ξάνθη στο Κλεάνθης Βικελίδης (05/05, 19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής (τελευταίας) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ο Φραν Βέλεθ (θλάση στους προσαγωγούς) ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Χαβιέ Ματίγια, από την πλευρά του, δεν συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα, λόγω ίωσης.

Θα θυμίσουμε ότι στον αγώνα με τη θρακική ομάδα η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Ντάνιελ Λάρσον και Γιώργου Βαλεριάνου (αμφότεροι συμπλήρωσαν από τέσσερις κίτρινες κάρτες).

Αύριο, Τετάρτη, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα