Κάναντι - Νυρεμβέργη: Οι Γερμανοί τον χαρακτηρίζουν «πρώτο φαβορι» για τον πάγκο της

Gazzetta team
Κάναντι - Νυρεμβέργη: Οι Γερμανοί τον χαρακτηρίζουν «πρώτο φαβορι» για τον πάγκο της

bet365

Δημοσίευμα του γερμανικού Kicker «ανεβάζει» το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για τον Νταμίρ Κάναντι και τον παρουσιάζει ως επικρατέστερο αντικαταστάτη του Μπόρις Σόμερς στον πάγκο της για την επόμενη σεζόν.

Η 17η της Bundesliga, που όπως όλα δείχνουν θα υποβιβασθεί στη δεύτερη κατηγορία στο τέλος της φετινής σεζόν, φαίνεται πως έχει βρει τον ιδανικό προπονητή που θα αναλάβει την επιστροφή της στα «σαλόνια» την επόμενη χρονιά.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ του το Kicker, που πηγαίνει ένα «βήμα» παρακάτω όσα έχουν γραφτεί εδώ και καιρό για τον Αυστριακό τεχνικό και αναφέρει πως ο τωρινός προπονητής των «θρύλων», Μπόρις Σόμερς θα αποχωρήσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος και ο προπονητής του Ατρόμητου θα «εκπληρώσει και το όνειρο της ζωής του να αναλάβει μια ομάδα υποψήφια για τη Bundesliga», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κάναντι: «Εικασίες που δεν ισχύουν»

Εξάλλου σημειώνεται: «Ο Κάναντι δουλεύει στον Ατρόμητο, όμως τον χειμώνα ήρθε σε συζητήσεις με τη Φορτούνα Ντίζελντορφ. Στον Ατρόμητο πέτυχε σε δυο σεζόν την έξοδο στο Europa League και τώρα φαίνεται πως είναι ο επικρατέστερος να αντικαταστήσει τον 40χρονο Σόμερς, ο οποίος πάντως δεν αποκλείεται να παραμείνει σαν βοηθός του, κάτι που θα τον ικανοποιούσε σαν εξέλιξη».

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Σπανός είχε αναφέρει στις αρχές Απριλίου πως ο Ατρόμητος θα περιμένει τον Αυστριακό ως τις 20 Απριλίου, ώστε να καταλήξουν οι δυο πλευρές σε συνέχιση της συνεργασίας τους ή όχι, ορίζοντας τη συγκεκριμένη ως καταληκτική ημερομηνία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα