Μπεχαράνο: «Υπάρχουν προτάσεις, αλλά προτεραιότητα έχει η Λαμία»

Gazzetta team
Μπεχαράνο: «Υπάρχουν προτάσεις, αλλά προτεραιότητα έχει η Λαμία»

bet365

Ο Ντάνι Μπεχαράνο μίλησε σε μέσο της Βολιβίας για πιθανή επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, καθώς και για την πορεία του στη Λαμία και τις προτάσεις που πιθανώς έχει για τη νέα σεζόν.

O Βολιβιανός μέσος των Φθιωτών μίλησε στην ιστοσελίδα paginasiete.bo αναφορικά με την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τον Ιανουάριο του 2019, όταν και από την Οριέντε Πετρολέρο μετακινήθηκε στη Λαμία και τη Super League, φτάνοντας τις 14 συμμετοχές μέχρι σήμερα.

Εξάλλου ο 25χρονος μέσος ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο επιστροφής στην Εθνική Βολιβίας μετά τον Νοέμβριο του 2018, ενόψει και του Copa America του Ιουνίου.

Απόσπασμα όσων δήλωσε:

Για τη φετινή πορεία της Λαμίας: «Στην Ελλάδα περνάω πολύ καλά. Ο σύλλογος έκανε πολύ καλό δεύτερο γύρο και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου, παραμείναμε στην κατηγορία και η ομάδα βελτιώθηκε πολύ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και θέλουμε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να κλείσουμε ωραία τη σεζόν».

Για την προσωπική του απόδοση: «Αισθάνομαι πολύ καλά. Έπαιξα αμέσως μόλις ήρθα και χάρη στον Θεο κατάφερα να παίξω πολύ και καλά στη συνέχεια. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις όταν έχεις μείνει εκτός δράσης για καιρό, οπότε χαίρομαι γι' αυτό. Αισθάνομαι χαρούμενος που γύρισα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί από την πρώτη τη στιγμή μου φέρθηκαν με σεβασμό και με αγάπη».

Για πιθανή επιστροφή του στην Εθνική Βολιβίας: «Είμαι πάντα έτοιμος να υπερασπιστώ την εθνική ομάδα. Η κλήση στην Εθνική είναι η ανταμοιβή για την δουλειά σου, εγώ είμαι ήρεμος γιατί ξέρω ότι τα κατάφερα καλά στην Ελλάδα και έχω δείξει ότι έχω το επίπεδο να παίξω με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Σίγουρα όμως ο προπονητής αποφασίζει. Εγώ πάντως είμαι έτοιμος να προσφέρω».

Για το αν έχει προτάσεις από άλλες ομάδες: «Τώρα ανήκω στη Λαμία και η αλήθεια είναι πως εκεί δίνω προτεραιότητα, γιατί μου άνοιξε ξανά την πόρτα για την Ευρώπη. Θέλω πρώτα να τελειώσει η σεζόν και στη συνέχεια θα συζητήσω με τους εκπροσώπους μου για την επόμενη σεζόν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα