Συνάντηση κορυφής και αποφάσεις για παίκτες από την ελληνική αγορά

Συνάντηση κορυφής και αποφάσεις για παίκτες από την ελληνική αγορά

Συνάντηση κορυφής και αποφάσεις για παίκτες από την ελληνική αγορά

bet365

Στον Άρη έχουν συζητηθεί συγκεκριμένα ονόματα από την ελληνική αγορά και ο αριθμός των παικτών που θα αποκτηθούν θα διαμορφωθεί αναλόγως των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν.

Μετά τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος, απέναντι στην Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», προβλέπεται να γίνει ευρεία συνάντηση μεταξύ των Θόδωρου Καρυπίδη, Ντίνου Διαμαντόπουλου και Σάββα Παντελίδη όπου θα συζητηθεί εκ νέου το μεταγραφικό πλάνο της ομάδας. Το προφανές είναι ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν στη διάθεσή τους τα περιθώρια χρόνου που διέθεταν το περασμένο καλοκαίρι καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις τους θα ξεκινήσουν έναν μήνα νωρίτερα σε σχέση με την περσινή χρονιά και το συγκεκριμένο γεγονός τους αναγκάζει να ξεκινήσουν νωρίτερα την προετοιμασία. Από την άλλη πλευρά, δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, ήδη προχώρησαν σε ενέργειες με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος.

Ο Άρης ήδη βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων τόσο για προσθήκες όσο και γι’ αποχωρήσεις παικτών. Σε ότι αφορά το πρώτο κομμάτι, είναι δεδομένο ότι στη μεταγραφική λίστα υπάρχουν και ονόματα παικτών από την ελληνική αγορά οι οποίοι μπορούν να ανταποκριθούν στα «θέλω» του Σάββα Παντελίδη. Οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μετά τον αγώνα με την Ξάνθη και στο προσκήνιο βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα