Στον Μαουρίσιο το βραβείο του nak Play of the Month

Στον Μαουρίσιο το βραβείο του nak Play of the Month

Gazzetta team
Στον Μαουρίσιο το βραβείο του nak Play of the Month

bet365

Ο Μαουρίσιο πήρε το βραβείο του nak Play of the Month για το μήνα Μάρτιο για τα όσα έκανε στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ίντερ - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Aναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Δύο εντυπωσιακές, “χορευτικές” φιγούρες του Χοσέ Μαουρίσιο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, χάρισαν στον Βραζιλιάνο τον τίτλο του nak Play of the Month, Μαρτίου.

Ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ήταν εξαιρετικός και έκανε ένα σημαντικό βήμα για τον τίτλο. Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης κόντρα στους Πράσινους και έφτασαν σε μία άνετη νίκη με 0-2.

Από τους κορυφαίους της ομάδας ήταν ο Χοσέ Μαουρίσιο . Ο Βραζιλιάνοςπραγματοποίησε μία μεστή και γεμάτη εμφάνιση, όντας καταλυτικός για την ομάδα του. Πέρα από το γκολ που άνοιξε το σκορ, έκανε και μερικές, εντυπωσιακές, βραζιλιάνικες ενέργειες.

Δύο από αυτές, σε συνδυασμό, έκλεψαν την παράσταση και το χειροκρότημα. Ο The Playmaker κατάφερε στα ίδιο παιχνίδι να κάνει ένα σομπρέρο και μία «ποδιά» σε αντιπάλους και να αφήσει άφωνο το κοινό.

Σε ένα ένα από τα τελευταία του παιχνίδια, πριν το σοβαρό του τραυματισμό, ο Μαουρίσιο ξεδίπλωσε όλο το ταλέντο και την ποιότητα του.

Στην ψηφοφορία για το nak Play of the Month Μαρτίου ο Χοσέ Μαουρίσιοκέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και κατέκτησε τον τίτλο με ποσοστό 42,3%. Στη δεύτερη θέση έμεινε το τακουνάκι του Σάκχοφ στην Ξάνθη, ενώ το βάθρο έκλεισε η ασίστ του Άκπομ στα Πηγάδια, που ολοκλήρωσε μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και οδήγησε στο γκολ του Πέδρο Ενρίκε .

Θυμηθείτε τις μαγικές ενέργειες του Μαουρίσιο μέσα από το PAOK TV και συνδεθείτε στο επίσημο κανάλι του Δικεφάλου για να μαθαίνετε πρώτοι με εικόνα και ήχο όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα