Τελικοί και τίτλοι για ΠΑΟΚ, προπαγάνδα και έλλειψη επιχειρημάτων από τους άλλους

Τελικοί και τίτλοι για ΠΑΟΚ, προπαγάνδα και έλλειψη επιχειρημάτων από τους άλλους

Τελικοί και τίτλοι για ΠΑΟΚ, προπαγάνδα και έλλειψη επιχειρημάτων από τους άλλους

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για τους εναπομείναντες τελικούς του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ ανοίγει και πάλι την γενική κουβέντα για τη διαιτησία.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ίντερ - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Σε καθαρά ποδοσφαιρικό επίπεδο, τώρα που τελειώνει η σεζόν για τον ΠΑΟΚ και μένουν αυτοί οι πάρα πολύ σημαντικοί αγώνες που μοιάζουν με τελικούς, αφού καθορίζουν στόχους (αυτό αφορούσε το ματς στην Τρίπολη, το ίδιο στα Γιάννινα και φυσικά στο ΟΑΚΑ) ισχύει ότι… «τους τελικούς δεν τους παίζουμε, τους κερδίζουμε».

Αυτή η ομαδάρα του Λουτσέσκου με το 90% σε νίκες εδώ και ενάμισι χρόνο, ξέρει καλά από τελικούς, ξέρει από πίεση, ξεπερνάει όλα τα προβλήματα και ακόμη κι’ αν δεν εντυπωσιάζει με το θέαμα που προσφέρει, πετυχαίνει τους στόχους της. Αυτό περιμένουμε τώρα με το αήττητο στο πρωτάθλημα και φυσικά το νταμπλ.

Πάμε παρακάτω…

Με αφορμή αυτή τη φάση Τσιλιανίδη-Ίνγκασον όπου στο πέμπτο ριπλέι βγάζεις δεν βγάζεις συμπέρασμα τι έγινε, άνοιξε και πάλι αυτή η στημένη γενική κουβέντα για διαιτησία και ΠΑΟΚ. Στημένη γιατί ο στόχος είναι η δημιουργία εντυπώσεων για τα επόμενα παιχνίδια…

Δεν θεωρώ βάσιμη απάντηση και επιχείρημα το να θυμίσει κάποιος ότι η ΑΕΚ (με αυτή την ίδια γενική λογική) δεν θα έπρεπε να παίζει ημιτελικό μετά τα όργια στο Περιστέρι με τα χέρια και τα γνωστά εκτός περιοχής πέναλτι. Ούτε βέβαια το τι έγινε στο Λαμία-Ολυμπιακός με το πέναλτι του Κομίνη (καλή Ανάσταση να έχει) και το γκολ που μπήκε αφού η μπάλα πέρασε την γραμμή του άουτ. Αυτό δεν αποτελεί απάντηση για τον ΠΑΟΚ και τα δικά του ματς.

Είτε ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Αστέρα είτε όχι, η απάντηση είναι γενική και έχει να κάνει με τα εξής:

Όσα Μέσα λοιπόν και να χρησιμοποιούνται, στο τέλος μένουν μόνο τα… κιάλια για να ψάχνουμε τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία. Εξάλλου από αυτή τη διαφορά αρχίζουν και όλα τα άλλα.

Όσος κόσμος και να «δουλεύει» για να μειώνει τους πανάξιους πρωταθλητές και υποψήφιους νταμπλούχους, στο τέλος μένουν τα… ημερολόγια για να βρούμε πότε τελευταία φορά όλοι αυτοί κέρδισαν τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα ή κύπελλο.

Το μόνο λοιπόν που ξέρει ο ΠΑΟΚ είναι να κερδίζει και να αφήνει τους άλλους πολύ-πολύ πίσω, να χρησιμοποιούν κομπιουτεράκι για να βρουν την ακριβή διαφορά στη βαθμολογία. Όλα τα άλλα, είναι… να ΄χαμε να λέγαμε.

Όπως λοιπόν υπήρξε επίσημη και ανεπίσημη ΣΙΓΗ και… αλλαγή θέματος ελλείψει επιχειρημάτων για την ντροπιαστική συμμαχία στις εκλογές της Λίγκας, ας… κάνουμε και τώρα το ίδιο μέρες που είναι.

Καλή Ανάσταση για όλο τον κόσμο!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.