Προτάθηκε στην Α.Ε.Κ. και τσεκάρεται ο Τοράρινσον (vid)

Προτάθηκε στην Α.Ε.Κ. και τσεκάρεται ο Τοράρινσον (vid)

Γιώργος Τσακίρης
Προτάθηκε στην Α.Ε.Κ. και τσεκάρεται ο Τοράρινσον (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, μία από τις περιπτώσεις που προτάθηκαν και εξετάζει η Α.Ε.Κ. από τη σουηδική αγορά είναι αυτή του Ισλανδού αριστερού χαφ της Νόρκεπινγκ, Γκούντμουντουρ Τοράρινσον. Πρώτος στόχος στα χαφ για την Ένωση είναι πάντως ο Αλιού Ντιένγκ της Αλζέ.

100% Επιστροφή* χρημάτων Ίντερ - Γιουβέντους! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει στρέψει το βλέμμα του και στη σουηδική αγορά ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Μία αγορά στην οποία η ΑΕΚ μπορεί να βρει αξιόπιστες περιπτώσεις. Άλλωστε και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο η Ένωση είχε ενδιαφερθεί για τους Σουηδούς μέσους της Νόρκεπινγκ, Σίμον Τερν και Αλεξάντερ Φράνσον, κάνοντας κρούση μάλιστα για τον δεύτερο, χωρίς όμως η μεταγραφή του να προχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το μπλοκάκι του «Λύμπε» από τη Σουηδία έχει εμπλουτιστεί, προσθέτοντας ακόμα έναν παίκτη της δευτεραθλήτριας πέρυσι Νόρκεπινγκ σε αυτό. Πρόκειται για τον 27χρονο διεθνή Ισλανδό μέσο Γκούντμουντουρ Τοράρινσον, ο οποίος έχει προταθεί στον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ και είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Ο Τοράρινσον έχει ύψος 1,83μ. και διαθέτει καλό αριστερό πόδι έχοντας τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στον άξονα όσο και στα αριστερά. Το συμβόλαιό του λήγει τον Δεκέμβριο, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ εφόσον επισημοποιούσε το ενδιαφέρον της, θα μπορούσε ίσως να το εκμεταλλευτεί σε διαπραγματευτικό επίπεδο.

Η φετινή σεζόν που μόλις ξεκίνησε στην Allsvenskan είναι η τρίτη για τον Τοράρινσον στη Νόρκεπινγκ. Αρχικά, όταν πήρε μεταγραφή από τη Ρόζενμποργκ πριν από δύο χρόνια, αγωνιζόταν ως κεντρικός χαφ, όμως τόσο πέρυσι, όσο και φέτος στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, παίζει κυρίως στο αριστερό άκρο. Μιλάμε δηλαδή για έναν πολυσύνθετο μέσο, ο οποίος έχει το κάθετο παιχνίδι και τις ασίστ στο ρεπερτόριό του, όπως και δυνατό σουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι, στην εξαιρετική σεζόν της Νόρκεπινγκ, ο 27χρονος Ισλανδός ολοκλήρωσε τη χρονιά στο σουηδικό πρωτάθλημα με επτά ασίστ και δύο γκολ σε 29 εμφανίσεις.

Ο Τοράρινσον μετράει πέντε συμμετοχές με την Εθνική Ισλανδίας, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με τη Νόρκεπινγκ, ενώ και φέτος είναι βασικός και στα πέντε ματς της ομάδας του στις πρώτες αγωνιστικές. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι ο Τοράρινσον είναι μία επιλογή που μέχρι στιγμής έχει προταθεί και «τσεκάρεται» από την ΑΕΚ. Δεν έχει γίνει ως τώρα κάποια εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους κιτρινόμαυρους προς τη Νόρκεπινγκ καθώς τη δεδομένη στιγμή καταρτίζεται η λίστα με υποψήφιους στόχους, πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις των ανθρώπων που τρέχουν τον αγωνιστικό σχεδιασμό σε συνεννόηση πάντα με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο, δεν παύει να αποτελεί έναν παίκτη που προστέθηκε στη λίστα της Ένωσης από τη σουηδική αγορά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πρώτος στόχος για την ΑΕΚ για τον άξονα της μεσαίας γραμμής είναι ο 21χρονος μέσος από το Μάλι, Αλιού Ντιένγκ που αγωνίζεται στην αλγερινή Αλζέ. Έναν παίκτη για τον οποίο η Ένωση είχε επιδιώξει την απόκτησή του τον Ιανουάριο, ωστόσο η ομάδα του δεν δεχόταν να μπει σε συζητήσεις για την παραχώρησή του, παρά την επιθυμία του ίδιου να πάρει μεταγραφή για την Ευρώπη. Προ ημερών μέσω του τεχνικού διευθυντή της, η Αλζέ επανέλαβε ότι θέλει να διατηρήσει τον Ντιένγκ στο ρόστερ της και να προσπαθήσει την ανανέωση του συμβολαίου του (το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2020) με αύξηση των απολαβών του. Ο 21χρονος μέσος, ωστόσο, αναμένεται να πιέσει για μεταγραφή, τονίζοντας εκ νέου με δηλώσεις του την επιθυμία του να μετακινηθεί σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο. Η ΑΕΚ, γνωρίζοντας τα δεδομένα, θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της, έχοντας όπως είπαμε το όνομά του στην κορυφή της λίστας για τον παίκτη που αναζητεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Δείτε τον Τοράρινσον που προτάθηκε στην ΑΕΚ σε δράση:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα