Ολυμπιακός: Παρών στο 28ο Isokinetic Medical Group Conference

Ολυμπιακός: Παρών στο 28ο Isokinetic Medical Group Conference

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Παρών στο 28ο Isokinetic Medical Group Conference

bet365

Ο Ολυμπιακός διακρίνεται και στον τομέα της αθλητικής (και όχι μόνο) ιατρικής και δηλώνει ξανά παρών στο κορυφαίο ιατρικό συνέδριο, στο Λονδίνο, με την εκπροσώπηση με τον γιατρό του, Χρήστο Θέο.
Ο γιατρός της ομάδας των Πειραιωτών, Χρήστος Θέος, εξελίσσεται διαρκώς, σε ότι αφορά στην ιατρική πλευρά του Ολυμπιακού & στην πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, έχοντας παράλληλα αναγάγει τον σύλλογο σε κορυφαίο, σε διακρίσεις, στα ιατρικά συνέδρια του εξωτερικού. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα παρών (Βαρκελώνη, Μαδρίτη, Λονδίνο) σε όλες τις κορυφαίες ιατρικές συναντήσεις, οι οποίες γίνονται ανά διαστήματα, προσφέροντας γνώση και εμπειρία και όχι απλή συμμετοχή.
Τις προσεχείς τρεις ημέρες (27, 28, 29 Απριλίου 2019) ο Θέος, ιατρός της ομάδας και διευθυντής ορθοπαιδικός του Θεραπευτηρίου Metropolitan, θα συμμετέχει στις εργασίες του 28ου Isokinetic Medical Group Conference, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο Λονδίνο. Συγκεκριμένα, ιατροί από όλο τον κόσμο, οι οποίοι έχουν την ευθύνη κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων παγκοσμίως (και όχι μόνο ποδοσφαιρικών), θα συναντηθούν στο στάδιο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου και θα ανταλλάξουν απόψεις, με γνώμονα το παρόν και το μέλλον της αθλητικής ιατρικής και την πρόληψη και αντιμετώπιση τραυματισμών στο κορυφαίο αθλητικό επίπεδο.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι απλός παρατηρητής των εξελίξεων, αλλά τις ορίζει. Στις 27 Απριλίου (Σάββατο), ο κ. Θέος θα είναι, μαζί με τον Βραζιλιάνο ομόλογό του, κ. Πεντρινέλι, συντονιστές στρογγυλής τράπεζας, με κύριο θέμα την Πρόληψη λοιμωδών νοσημάτων για αθλητές κορυφαίου επιπέδου (Preventing Infective Illness in the Elite Athlete). Ο κ. Θέος θα καταθέσει την εμπειρία του στους συναδέλφους του, ενώ μαζί με τον κ. Πεντρινέλι, θα κατευθύνουν τη συζήτηση και τον εποικοδομητικό διάλογο, με γνώμονα πάντα την ανάπτυξη νέων μεθόδων πρόληψης, στην αθλητική ιατρική.
Παράλληλα, ο κ. Θέος θα συμμετέχει στις εργασίες όλου του τριημέρου, ανταλλάσσοντας πληροφορίες και γνώση, γύρω από το αντικείμενό του. Άλλωστε το προπονητικό κέντρο στον Ρέντη έχει τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, αλλά και το εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο κάνει εξαιρετική δουλειά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα