Ολυμπιακός: Ο Ομάρ στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του! (pics & poll)

Ολυμπιακός: Ο Ομάρ στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ομάρ στην καλύτερη χρονιά της καριέρας του! (pics & poll)

bet365

Ο Νορβηγός μπακ ήταν φέτος ο κορυφαίος ακραίος αμυντικός του ρόστερ του Ολυμπιακού και η απουσία του τον Φλεβάρη κόστισε περισσότερο από κάθε άλλη στην ομάδα του. Η ζήτησή του στο Νησί.
Ο Ομάρ κάνει φέτος δεδομένα και με διαφορά την κορυφαία του σεζόν στην επαγγελματική του καριέρα αλλά και σίγουρα την τοπ με τον Ολυμπιακό. Φέτος ο Νορβηγός ακραίος αμυντικός σε 30 αγώνες είχε 4 γκολ και 7 ασίστ. Η δε απουσία του τον Φλεβάρη σε κομβικά ματς για τον Ολυμπιακό στοίχισε για τα καλά στην ομάδα του. Η απουσία του Ομάρ Ελαμπντελαουί από το δεξί άκρο της άμυνας των Πειραιωτών προκάλεσε τέτοια ανισορροπία που δεν μπόρεσε να αναπληρώσει ο Μαρτίνς. Ούτε το τρικ με τον Μεριά ούτε με τον Τοροσίδη απέδωσαν ανάλογα ενώ φέτος έπαιξε κατά συνθήκη δεξί μπακ και ο Ανδρούτσος. Η πραγματικότητα είναι πως άλλον παίκτη με τέτοια χαρακτηριστικά σαν του Ομάρ δεν έχει ο Ολυμπιακός.
Μάλιστα το ότι ο Ομάρ ήταν εκτός τον Φλεβάρη οδήγησε στον Ολυμπιακό στο να χάσει τους βασικούς του στόχους. Εφόσον είναι πολύ καλά και δεν βγάζει προβλήματα υγείας ο Ομάρ είναι ένας εξαιρετικός μπακ - χαφ. Με πρέσινγκ, ταχύτητα και μεγάλη συμμετοχή στο δημιουργικό και επιθετικό παιχνίδι. Καλός αθλητής, επαγγελματίας, αρχηγός του Ολυμπιακού και παίκτες με σειρά ετών προσφορά που ξέρει το που βρίσκεται.
Δεν είναι τυχαίο το συνεχές αγγλικό ενδιαφέρον για τον Ομάρ. Ο Νορβηγός έχει θητεύσει στην Αγγλία (σ.σ. έχοντας βγει μάλιστα από τις Ακαδημίες της Σίτι) αλλά όταν είχε πάει δανεικός ένα εξάμηνο και συνεργάστηκε με τον προπονητή που είχε και στον Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα, ήταν τραυματίας. Ο Ομάρ έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο πως είναι καλά στον Ολυμπιακό. Ότι δεν θέλει να φύγει. Ένας πολύ καλός Ομάρ είναι απαραίτητος στον πειραϊκό σύλλογο. Είναι παίκτης πάνω στον οποίο μπορεί να... χτίσει ο Ολυμπιακός και τώρα είναι η ευκαιρία του να τον δέσει με νέο συμβόλαιο.
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΜΑΡ:
'18-'19: 30 ματς με 4 γκολ και 7 ασίστ
'17-'18: 27 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ
'16-'17: 13 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
'15-'16: 29 ματς με 2 γκολ
'14-'15: 32 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ
'13-'14: 30 ματς με 1 γκολ και 2 ασίστ
'12-'13: 31 ματς με 1 γκολ και 4 ασίστ
'11-'12: -
'10-'11: 20 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ
'09-'10: 2 ματς
- Ψηφίστε πιο κάτω στο poll:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα