«Καλύπτει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες η ΑΕΚ»

Gazzetta team
«Καλύπτει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες η ΑΕΚ»

bet365

Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο σχετικά με τις προθέσεις της ΑΕΚ για τον δανεισμό του Όγκνιεν Βράνιες από την Άντερλεχτ για το συμβόλαιο του Βόσνιου και την οψιόν αγοράς που θέλει να τοποθετηθεί.

Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου και τη συνάντησή του με τον αθλητικό διευθυντή της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν, το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες έχει μπει δυναμικά στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Χθες οι Βέλγοι ανέφεραν πως η πρόθεση της Ένωσης είναι να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Βόσνιο στόπερ, ωστόσο πρόβλημα αποτελεί το μεγάλο συμβόλαιό του το οποίο ξεπερνάει τις 800.000 ευρώ.

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Voetbalkrant η ΑΕΚ είναι διατεθειμένη να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Βράνιες (δηλαδή γύρω στα 400 με 450 χιλιάδες ευρώ) για τον δανεισμό του. Όσον αφορά την οψιόν αγοράς που θέλει να βάλει η ΑΕΚ, σύμφωνα με το βελγικό σάιτ, αυτή ανέρχεται στο ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα