Ψάχνεται για Super League πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ψάχνεται για Super League πρώην προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

bet365

Ο Τιάγκο Φερνάντες, ο οποίος έχει περάσει από τα τμήματα της υποδομής, αλλά και την πρώτη ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας θεωρείται αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην Super League.

Μπασκόνια - ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts*. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο 36χρονος Πορτογάλος, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 28 ετών ως ασίσταντ στην Σετούμπαλ, εργάστηκε στη συνέχεια στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας (U15, U19, U23) φτάνοντας στο σημείο να διαδεχθεί στη φετινή σεζόν τον Ζοζέ Πεσέιρο στην πρώτη ομάδα, ενώ θήτευσε και στον πάγκο της Τσάβες που μετέχει επίσης στην Primeira Liga.

Νονός του Τιάγκο Φερνάντες είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ ο παλαίμαχος αμυντικός των ΠΑΟΚ, Ξάνθη και Ακράτητου και νυν πρόεδρος της Stars Of The Future, Φρανκ Ζουέλα είναι ο άνθρωπος που έχει προτείνει τον ανερχόμενο τεχνικό σε συλλόγους της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα