Ζητάνε αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΛ Κρίζμαν και Γιοβάνοβιτς

Ζητάνε αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΛ Κρίζμαν και Γιοβάνοβιτς

Gazzetta team
Ζητάνε αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΛ Κρίζμαν και Γιοβάνοβιτς

bet365

Στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ προσέφυγαν οι Σάντι Κρίζμαν και Μάρκο Γιοβάνοβιτς κατά της ΑΕΛ, ζητώντας ενεργοποίηση ποινών για χρήματα που τους οφείλονται.

Κρίζμαν και Γιοβάνοβιτς αποφάσισαν να προσφύγουν στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν τα χρήματα που τους οφείλει η ΑΕΛ. Ο πρώτος διεκδικεί το ποσό των 15.500 ευρώ και ο δεύτερος το ποσό των 26.769 ευρώ. Όπως αναφέρει η «Live Sport» και οι δύο κατέθεσαν αίτηση επιβολής ποινών στο Διαιτητικό Δικαστήριο και θα εκδικαστεί στις 6 Μαΐου.

Στον Γιοβάνοβιτς η αρχική οφειλή ήταν 109.108 ευρώ, με τους «βυσσινί» να του έχουν καταβάλει 82.339 ευρώ, ενώ στον Κρίζμαν η αρχική οφειλή ήταν 77.147,87 ευρώ, με τον νυν άσο του ΠΑΣ Γιάννινα να έχει εισπράξει 61.647,87 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα