Ολυμπιακός: Το plan B με τον Μαραφόνα

Ολυμπιακός: Το plan B με τον Μαραφόνα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το plan B με τον Μαραφόνα

bet365

Ο Μαραφόνα είναι μία λύση που έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός ως εναλλακτική κάτω από τα δοκάρια του και θα φανεί προσεχώς και ανάλογα με τα δεδομένα με τον Σα που θα καταλήξει.
Ο 31χρονος γκολκίπερ - που επειδή δεν θέλει να ανανεώσει με την Μπράγκα θα μείνει ελεύθερος - συνιστά μία από τις επιλογές του Μαρτίνς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν και από την Πορτογαλία ο Μαραφόνα (σ.σ. πλήρες όνομα Χοσέ Κάρλος Κοεντράο Μαραφόνα) σε πρώτη φάση προορίζεται για Νο2 στην ιεραρχία των Πειραιωτών (σ.σ. ως αντί-Λοντίγκιν δηλαδή). Ο Ολυμπιακός έτσι και αλλιώς για του χρόνου θέλει να... κλειδώσει δύο περιπτώσεις γκολκίπερ.
Από εκεί και πέρα εφόσον κλείσει και τυπικά του Ζοσέ Σα τότε ο Μαραφόνα μπορεί κάλλιστα να είναι ο 2ος γκολκίπερ. Σε περίπτωση που διαφοροποιηθεί το status με την περίπτωση του Σα τότε ο Μαραφόνα μπορεί να προχωρήσει ακόμα και για πρώτος και παράλληλα να βρεθεί και ακόμα μία περίπτωση. Στο Λιμάνι πάντως εξακολουθούν να είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν θετικά το ζήτημα του Σα. Ο Μαραφόνα φέτος είχε 10 ματς. Πέρυσι είχε κάνει πιο γεμάτη χρονιά με 35 αγώνες και το 2015-2016 είχε καταγράψει 33 αναμετρήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα