Πολωνοί για Καφού και ΠΑΟΚ (vid)

Πολωνοί για Καφού και ΠΑΟΚ (vid)

Gazzetta team
Πολωνοί για Καφού και ΠΑΟΚ (vid)

bet365

Δημοσιεύματα από Πολωνία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου, Κάρλος Μιγκέλ, Ριμπέιρο Ντίας (Καφού) που αγωνίζεται στην Λέγκια.

Μπορεί ακόμα στον ΠΑΟΚ να είναι όλοι «μεθυσμένοι» από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν κοιτάζουν και την επόμενη μέρα. Κάθε άλλο θα λέγαμε, καθώς ήδη έχουν βρει κάποιους από τους στόχους τους, αν κρίνουμε και από τα δημοσιεύματα σε Πολωνία. Συγκεκριμένα τα ΜΜΕ της χώρας αυτής αναφέρουν πως ο «δικέφαλος του βορρά» κοιτάζει την περίπτωση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου, Κάρλος Μιγκέλ Ριμπέιρο Ντίας, που είναι γνωστός ως Καφού. Μάλιστα τονίζουν πως τον ίδιο παίκτη είχαν κοιτάξει και πριν δύο χρόνια όταν αγωνιζόταν στην Γαλλία.

Από τον Φεβρουάριο ο 26χρονος αγωνίζεται ως δανεικός στην Λέγκια από την Μετς και φέτοε έπαιξε σε 38 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα