Σκληρό πόκερ για τον άσο στον Ολυμπιακό!

Σκληρό πόκερ για τον άσο στον Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Σκληρό πόκερ για τον άσο στον Ολυμπιακό!

bet365

Το τελευταίο ραντεβού με την πλευρά του Ζοσέ Σα και τα δεδομένα για τον Μαραφόνα, που βγαίνει ξανά στο προσκήνιο αλλά είναι πιθανό να προορίζεται για δεύτερος τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό!
Για αρχή σχετικά με το ρεπορτάζ θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι προτεραιότητα του Ολυμπιακού παραμένει ο Σα. Ωστόσο ένα ραντεβού που ήταν να γίνει με τον Μέντες πριν από λίγες ημέρες έχει πάρει παράταση για μετά το Πάσχα. Ποιά είναι τα τωρινά δεδομένα για τον Ζοσέ Σα;
Σε πρώτο επίπεδο υπάρχει η συμφωνία Πόρτο - Ολυμπιακού για την καταβολή της ρήτρας του παίκτη και σε δεύτερο μία συζήτηση σε καλό κλίμα για το συμβόλαιό του. Τελική συμφωνία όμως δεν υπάρχει ακόμα (σ.σ. επί του οικονομικού κυρίως). Υπάρχει ένα ακόμα ραντεβού που μένει να γίνει και στον πειραϊκό σύλλογο αισιοδοξούν πως θα κλειδώσει και τυπικά το deal. Όσο για την Μπέτις και το ενδιαφέρον από Ισπανία; Ο Ολυμπιακός εκτός από την διάθεση του Σα να συνεχίσει ποντάρει και στον Μέντες στις συζητήσεις αυτές. Το ζητούμενο αυτήν την στιγμή είναι ο χρόνος. Όσο πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά κινηθεί ο Ολυμπιακός τόσο πιο... εύκολα θα κλείσει το θέμα.
Με άλλα λόγια δεν πρέπει να χαθεί χρόνος. Από εκεί και πέρα για τον Μαραφόνα: από μεριάς Ολυμπιακού δεν υπήρξε καμία αντίδραση. Ούτε επιβεβαιώση αλλά ούτε και διάψευση. Αυτό που ισχύει είναι πως με τον πορτιέρο της Μπράγκα έχουν ασχοληθεί οι ερυθρόλευκοι αλλά μάλλον για Νο2 στην ιεραρχία. Από την στιγμή που μένει και ελεύθερος είναι και πιο βατή η υπόθεσή του. Οι Πορτογάλοι έγραψαν πως θα μπορούσε να είναι βασικός στον Ολυμπιακό τη νέα χρονιά αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου βέβαιο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα