ΠΑΟΚ: «Η νέα εποχή ένα όνομα: Ιβάν Σαββίδης»! (vid)

ΠΑΟΚ: «Η νέα εποχή ένα όνομα: Ιβάν Σαββίδης»! (vid)

ΠΑΟΚ: «Η νέα εποχή ένα όνομα: Ιβάν Σαββίδης»! (vid)

bet365

Μέσα από ένα βίντεο δύο λεπτών η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κάνει μια σύντομη αναδρομή στη διαδρομή του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ μέχρι την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο βίντεο παρουσιάζει τις πιο σημαντικές στιγμές του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια, μια πορεία προεξάρχοντως του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μετά την αποπληρωμή των χρεών προς το Ελληνικό Δημόσιο το Μάιο του 2015 οδήγησε το «Δικέφαλο» στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Ήθελα να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι τηρώ τους λόγους που έχω δώσει», είχε πει τη μέρα που ένα ποτήρι τσάι στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης του κόστισε 10.886.000 ευρώ» προκειμένου από εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ να είναι ένας «καθαρός» σύλλογος χωρίς χρέη.

Από εκείνη την ημέρα έφερε παικταράδες στην ομάδα, δημιούργησε ένα πανίσχυρο σύνολο, που κατέκτησε δύο κύπελλα, είδε να του παίρνουν ένα πρωτάθλημα, μέσω δικαστικών αποφάσεων, αλλά φέτος να φτάνει στη Γη της Επαγγελίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα