Ολυμπιακός - Προοδευτική: Συγκίνηση και χαμόγελα στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός που επέστρεψε!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Προοδευτική: Συγκίνηση και χαμόγελα στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός που επέστρεψε!

bet365

Μπορεί πλέον να μην γίνεται Μεγάλη Παρασκευή όπως παλιά αλλά το γεγονός ότι το ματς του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό αναβίωσε, είναι σημαντικό. Τιμήθηκαν παλιές δόξες των Ολυμπιακού και Προοδευτικής.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού έχαναν με 3-1 αλλά κέρδισαν 4-3 χάρις στα γκολ των Γκόγκιτς και Σιδέρη (από δύο). Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός ξεκίνησαν ως εξής: Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς και Κοκολάκης. Έπαιξαν και οι Ασπρογέρακας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Βαϊτσης, Καλύβας, Καλαμάρας, Καλύκας, Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Γλύκας, Κωττάκης, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης και Γαϊτανάρος.

Στο γήπεδο ήταν παρόντες και οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Λεβαντής, Κασελίμης, Κρεούζος, Ρηγούτσος και Ντουλγέρογλου. Τιμήθηκαν οι οικογένειες των Πολυχρονίου, Αρ. Παπάζογλου, Συνετόπουλου και Ποσειδώνα. Τις βραβεύσεις έκαναν εκ μέρους του Ολυμπιακού οι Αγραφιώτης, Καραπαπάς, Τσιλιγκίρη και από την Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασιλειάδης. Αντίστοιχες τιμητικές διακρίσεις έγιναν σε Βετεράνους των «Βυσσινί» που έγραψαν ιστορία, αλλά δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ο Ολυμπιακός έδωσε Κύπελλο στην Προοδευτική, η οποία επίσης απένειμε Κύπελλο στους Βετεράνους των Πειραιωτών, οι οποίοι παραμένουν μία από τις κορυφαίες ομάδες Βετεράνων στην Ευρώπη και όχι μόνο.

Εκ μέρους του Βαγγέλη Μαρινάκη δόθηκε Κύπελλο στους Βετεράνους και των 2 ομάδων σε ένα ματς που είναι εξαιρετικά σημαντικό το ότι γίνεται ξανά. Επόμενα ματς θα είναι για τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού στις 6 Μαϊου στο Χαϊδάρι, στις 13 το Μεσολλόγι και στις 18 στο Μάτι.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (Βραδυποριακός): Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς, Κοκολάκης. Στην αποστολή ήταν και οι Ασπρογέρακας, Βαΐτσης, Καλαμάρας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Καλύβας, Καλύκας, Χρ. Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Κωττάκης, Γλύκας, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κ. Καλτσάς, Γαϊτανάρος, Παναούσης, Ασβεστάς. Κοντά στην ομάδα, όπως πάντα, οι Κρεούζος, Ρηγούτσος, Τουλγέρογλου, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Κασελίμης και Λεβαντής.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (Ταλαιπωριακός): Παχάτουρας, Νικολακάκος, Χατζηαθανασίου, Κασιδιάρης, Μανδρέκας, Σπετσαριάς, Αντωνάκος, Καλούδης, Χρ. Ξανθόπουλος, Νταβέλης, Βαφειάδης. Στην αποστολή ήταν ακόμα και οι Βογιατζής, Αταγιάν, Τσαγκαβέλης, Δασκαλάκης, Φουράκης, Λαμπαδάριος, Θεοδωρόπουλος, Γιδάκος, Θεολόγου, Δελακάς, Σιδηρόπουλος, Τσαβάρας, Κουμεντάκος, Λορέντζος, Μπάκουλης, Κολέμπας, Κουλουριώτης, Κιούρτος, Λαγός και Τσεβρετζής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα