Φιλική νίκη (0-1) του Άρη στον Βόλο

Gazzetta team
Φιλική νίκη (0-1) του Άρη στον Βόλο

bet365

Σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, ο Άρης επικράτησε του ΝΠΣ Βόλου με 0-1 σ’ ένα παιχνίδι όπου ο Σάββας Παντελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής στους παίκτες οι οποίοι δεν έχουν βασικό ρόλο.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης και ο Σάββας Παντελίδης προτίμησε να ξεκουράσει τους Ματίγια, Κουέστα, Ντιγκινί και Κόρχουτ, ενώ οι Βέλεθ, Τόνσο και Λάρσον αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Σκοπός του παιχνιδιού ήταν η ενίσχυση του ιδρύματος «ΦΛΟΓΑ» αλλά και του Ορφανοτροφείου Βόλου, μάλιστα στο ημίχρονο του αγώνα τα δύο ιδρύματα τίμησαν και ευχαρίστησαν τον Άρη για την κοινωνική και φιλανθρωπική δράση του.

Στο παιχνίδι, ο Μπάμπης Παυλίδης πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης στο 41ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 55ο λεπτό, ενώ στο 75ο λεπτό ο Κλεμέντε προώθηκε υποδειγματικά στον Μέρο ο οποίος σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Βόλου, στο δεύτερο δοκάρι των «κίτρινων».

ΒΟΛΟΣ: Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης.

ΑΡΗΣ: Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ροζ (46’ Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (78’ Μέρο), Ιντζόγλου (66’ Βαλεριάνος), Σαββίδης (78’ Μπαλικτσής), Ανάκογλου (62’ Κλεμέντε), Παυλίδης, Φετφατζίδης (46’ Μαρτίνες), Γιουνές (46’ Σταματής).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα