Κατατέθηκε ο φάκελος για τη «Νέα Τούμπα» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Κατατέθηκε ο φάκελος για τη «Νέα Τούμπα» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

Κατατέθηκε ο φάκελος για τη «Νέα Τούμπα» στο Υπουργείο Περιβάλλοντος

bet365

O φάκελος με όλα τα προαπαιτούμενα έγγραφα για την προέγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου της «Νέας Τούμπας» κατατέθηκε το μεσημέρι της Μ. Τετάρτης (24/4) από τον ΠΑΟΚ.

Έχοντας εξασφαλίσει τις θετικές γνωμοδοτήσεις από Δήμο Θεσσαλονίκης και Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που τρέχουν το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας, κατέθεσαν έναν πλήρη φάκελο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και περιμένουν σε ένα μήνα από σήμερα να ξεκινήσει η εξέτασή του από όλα τα συναρμόδια υπουργεία.

Στο φάκελο για τη «Νέα Τούμπα», εκτός από τις γνωμοδοτήσεις από τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όπως και τις αρμόδιες υπηρεσίες, έχουν συμπεριληφθεί οι μελέτες και το ΕΧΣ που αφορούν το νέο γήπεδο και κρίνεται απαραίτητο να εγκριθούν από Υπουργείο Περιβάλλοντος, αλλά κι από τα συναρμόδια υπουργεία.

Μετά από τη διαδικασία της προέγκρισης και του ελέγχου θα υπάρξει η τελική έγκριση και ο φάκελος με όλα τα στοιχεία θα τεθεί εντός του καλοκαιριού σε δημόσια διαβούλευση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα