Σύζυγος Βιεϊρίνια: «Αντρέ κοίτα, τα καταφέραμε! Τα κατάφερες!» (pic)

Σύζυγος Βιεϊρίνια: «Αντρέ κοίτα, τα καταφέραμε! Τα κατάφερες!» (pic)

Gazzetta team
Σύζυγος Βιεϊρίνια: «Αντρέ κοίτα, τα καταφέραμε! Τα κατάφερες!» (pic)

bet365

Το νέο συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του Αντρέ Βιεϊρίνια στο λογαριασμό της στο Instagram.

100% Επιστροφή* χρημάτων Μίλαν - Λάτσιο! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η σύζυγος του Αντρέ Βιεϊρίνια, Βάσω Βεργίδου γράφει στον αρχηγό του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Μέσα από μερικές γραμμές εκφράζει τα συναισθήματά της βλέποντας την προσπάθεια του άντρα της καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Το μήνυμα της συζύγου του Βιεϊρίνια:

We are the Champions... και το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια σου και στον ουρανό της Τούμπας. Και μαζί με τη δική σου καρδιά να συγχρονίζονται και να χτυπούν χιλιάδες ακόμη... Αντρέ, κοίτα τα καταφέραμε! Τα κατάφερες! Και ξέρεις γιατί; Γιατί έδειξες πως... we’ll keep on fighting till the end! Για ένα όνειρο που αξίζει να ζήσεις! Γιατί η δική σου «μάχη» θα είχε νικητή! Γιατί πέρσι έμεινες «ζωντανός» και όρθιος, ένα βήμα πίσω μόνο για να πάρεις φόρα... Βαθιά ανάσα και φύγαμε! Έβαλες το πόδι στο γκάζι για να διανύσεις την απόσταση για το όνειρο.. κάθε μέρα και πιο κοντά! Κάθε παιχνίδι το είχαμε έλεγες... Και έτσι ήταν... Σβήναμε παιχνίδια, μετρούσαμε μέρες! Αλλά σε μια στροφή το πόδι έφυγε λίγο πιο ψηλά, σαν να έψαχνες να φτάσεις νωρίτερα στο όνειρο! Να το αγγίξεις και να το κάνεις δικό σου! Ήσουν λίγα μέτρα μακριά.. Για την ακρίβεια μόλις εφτά ημέρες... «Ακινητοποιήθηκες» προσωρινά αλλά στα τελευταία μέτρα φρόντισαν να σε τραβήξουν εκείνοι που τράβηξες εσύ μια ολόκληρη χρονιά! Και στον τερματισμό δεν άντεξες... Αλλά αυτά τα δάκρυα χαράς είναι τα μόνα που σου συγχωρώ! Γιατί εκπλήρωσες το όνειρο σου, παλεύοντας ως γνήσιος captain μέχρι το τέλος..σε αγαπώ ,, η γυναίκα σου ......

A post shared by Vaso_Vergidou Vieirinha (@vaso_vergidou_vieirinha) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα