Το μέλλον του Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ…

Το μέλλον του Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ…

Το μέλλον του Βαρέλα και ο ΠΑΟΚ…

bet365

Για προφορική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Φερνάντο Βαρέλα για την ανανέωση του συμβολαίου και την παραμονή του ποδοσφαιριστή στην Τούμπα κάνουν λόγο ρουμανικά ΜΜΕ.

Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σ. με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι αναφορές στον ρουμανικό Τύπο γύρω από το μέλλον του Φερνάντο Βαρέλα συνεχίζονται και τη Μ. Τετάρτη (24/4) με τα νέα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του 31χρονου ποδοσφαιριστή με τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «digisport.ro» η πρόταση του Ιβάν Σαββίδη ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο και όπως επισημαίνουν ο Βαρέλα έχει δώσει τον λόγο του στον Ραζβάν Λουτσέσκου και θα μείνει στον ΠΑΟΚ για να τον βοηθήσει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα επισημαίνουν ότι η συμφωνία δεν έχει επισημοποιηθεί λόγω της εμπλοκής του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, που όντως είναι ένα «αγκάθι» πριν από την ολοκλήρωση της ανανέωσης του συμβολαίου.

Οι Ρουμάνοι βιάστηκαν να στείλουν τον Βαρέλα στην Κίνα και το MLS, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Λουτσέσκου που θα έφευγε για την Τουρκία ή την Ιταλία, αν και από το στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας δεν προκύπτει κάποια σοβαρή εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες που να φέρνει τις δύο πλευρές τόσο κοντά στην συμφωνία.

Ο Βαρέλα θέλει να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη, έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, ωστόσο φαίνεται πως θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να επισημοποιηθεί η όποια προφορική συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα