Αστέρας Τρίπολης: Στην κορυφή της εκστρατείας Morethanfootball για το 2019

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Στην κορυφή της εκστρατείας Morethanfootball για το 2019

bet365

Στην κορυφή της εκστρατείας Morethanfootball για το 2019 βρίσκεται ο Αστέρας, με την επίσημη ιστοσελίδα του Morethanfootball να κάνει σχετικό αφιέρωμα στην κοινωνική δράση των Αρκάδων!

Με αφορμή την 23η Μαρτίου ημέρα επικέντρωσης στην εκπαίδευση, ο σύλλογος φιλοξένησε μαθητές από τα σχολεία της περιοχής και το Πανεπιστήμιο σε μια ξεχωριστή επίσκεψη στο Θ. Κολοκοτρώνης.

Ο σύλλογος της Τρίπολης καλωσόρισε τα παιδιά τα οποία έπαιξαν ποδόσφαιρο, ενώ οι ειδικοί μίλησαν με τους αθλητές για τον ρόλο και τη σημασία του ποδοσφαίρου στην κοινωνία μας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα Αστέρας- Λεβαδειακός στις 09/04, το λογότυπο Morethanfootball εμφανίστηκε σε πανό και στον ηλεκτρονικό πίνακα ενώ προσφέρθηκαν στις γυναίκες δωρεάν εισιτήρια.

Επίσης, την ημέρα αφιερωμένη στους πρόσφυγες ο σύλλογος δημοσίευσε ένα βίντεο όπου ο Ali Omid, ένας νεαρός Αφγανός πρόσφυγας με υπερηφάνεια μας ξεναγεί στις υποδομές του Συλλόγου.

Μαζί με τον Αστέρα βρίσκονται και μεγάλα ευρωπαϊκά ονόματα όπως αυτά των Αϊντχόφεν, Μοντρόουζ, Απόλλων Λεμεσού, Λέγκια Βαρσοβίας, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Σάλτσμπουργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα