Κάνιας: «Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος» (pic)

Κάνιας: «Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος» (pic)

Κάνιας: «Αφοσιωμένος στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος» (pic)

Ο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας ξέρει ότι δύσκολα θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά, ωστόσο πανηγύρισε και χάρηκε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ελλάδας.

Το συμβόλαιο του Ισπανού μέσου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ανανεωθεί από τους Πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο παραμένει ένας ποδοσφαιριστής που στο πρώτο μισό της σεζόν, όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια, είχε σημαντική συμβολή και παρουσία στην πορεία του ΠΑΟΚ.

Ο Κάνιας γιόρτασε την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και όπως έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στόχος είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

«Μετά από 34 χρόνια είναι δικό μας… Πίσω από αυτό το τρόπαιο υπάρχει μεγάλη προσήλωση και σκληρή δουλειά και αυτό μας αποδεικνύει ότι όλα μπορούν να επιτευχθούν όταν έχεις πάθος και επιμονή. Αυτή η κούπα είναι αφιερωμένη σε όποιον αγαπά τον ΠΑΟΚ και φυσικά σε όλους τους εκπληκτικούς οπαδούς μας, οι οποίοι μας υποστήριξαν σε κάθε αγώνα. Έχουμε ακόμα ένα τρόπαιο να κερδίσουμε, ακόμα μία μάχη να δώσουμε για να δώσουμε το τελευταίο άγγιγμα στη σεζόν. Πάντα έτοιμος, πάντα αφοσιωμένος στον σύλλογο μου μέχρι το τέλος!»

 

 

Best of internet