Και του χρόνου ΠΑΟΚΑΡΑ!

Και του χρόνου ΠΑΟΚΑΡΑ!

Και του χρόνου ΠΑΟΚΑΡΑ!

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όλα τα συναισθήματα που προκάλεσε η χθεσινή βραδιά στους ΠΑΟΚτσήδες, κάνει αναφορά σε πολλούς πρωταγωνιστές και βλέπει παρακάτω…

Πέρασαν πολλές ώρες… Εσκεμμένα αφήσαμε το χρόνο να περάσει, έτσι ώστε να συνειδητοποιήσουμε ακόμη καλύτερα όλα όσα ζήσαμε χθες το βράδυ. Κάποια στιγμή πιστέψαμε ότι… πιο μεγάλη αξία έχει η διαδρομή, αλλά χθες το βράδυ με τέτοια κατάληξη, κανείς δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος.

Χαρά! Περηφάνια! Ευτυχία! Συγκίνηση! Όλα μαζί από τον ΠΑΟΚ για… τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά κατέκτησε το πρωτάθλημα. φέτος το πανηγύρισε κιόλας, σε μία βραδιά που σημάδεψε κάθε ΠΑΟΚτσή.

Οι 30 χιλιάδες φίλαθλοι πήραν θέση από τις 5! Παππούδες που ήθελαν να ξαναζήσουν. Μεσήλικες που έκλαιγαν σαν μικρά παιδιά και μικροί που θα χρειαστούν χρόνια για να συνειδητοποιήσουν τι ακριβώς έζησαν… Πολλοί-πολλοί περισσότεροι περίμεναν στο Λευκό Πύργο.

Η ομάδα μπήκε και πάλι στο γήπεδο και πετούσε! Οι αντίπαλοι δεν μπορούσαν –γι’ ακόμη μία φορά- να αντισταθούν. Οι παίκτες παρά τα κάποια σημάδια απειθαρχίας που ΔΕΝ πρέπει να ξεχαστούν για να μην επαναληφθούν, τίμησαν με την γενική προσπάθειά καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λεπτου, όσους έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν εισιτήριο. Στο τέλος έγραψε… η 25η νίκη σε 29 ματς πρωταθλήματος! Ποιος να μιλήσει και ποιος να αμφισβητήσει χωρίς να ξεφτιλιστεί αυτή την ομαδάρα του Λουτσέσκου;

Ο Βιεϊρίνια παρών! Τρέμοντας και κλαίγοντας για το ότι και το δικό του όνειρο από το 2011 και μετά που έφυγε, έγινε χθες πραγματικότητα. Γύρισε, οδήγησε τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά στο τέλος δεν μπορούσε ούτε να τρέξει ούτε να παίξει σαν τα άλλα παιδιά.

Και μετά… Μία γιορτή-μεγαλείο!

Η γιορτή και η φιέστα που ετοίμασε η ΠΑΕ ήταν (όπως νομίζω οι περισσότεροι παραδέχονται) αντάξια αυτής της ομαδάρας και της πορείας που πραγματοποιεί. Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΟΚ, με έντονη προσπάθεια να τιμηθεί η μνήμη όσων έφυγαν από τη ζωή και με κεντρικά πρόσωπα τους ποδοσφαιριστές, ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε και σήκωσε την κούπα.

Μία γιορτή την οποία ανέλαβε να οργανώσει το τμήμα επικοινωνίας της ΠΑΕ! Το σχεδίασαν για μερικές εβδομάδες και το έστησαν από την περασμένη Δευτέρα και μετά. Μπράβο στον Κυριάκο, στον Αρωνιάδη και τους συνεργάτες τους, που συνήθως ακούν παράπονα και γκρίνια από όλους μας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο, όσα μέσα και αν προσφέρει ο Ιβάν Σαββίδης. Η γιορτή των 90 χρόνων ήταν, είναι και θα ένα παράδειγμα προς αποφυγή. Η χθεσινή γιορτή έγραψε ιστορία και ανέβασε τον πήχη πολύ-πολύ ψηλά.

Κατά τα άλλα…

- Ο τρελογιατρός που παραιτήθηκε αφού εξέτασε τον Πασχαλάκη, παρακαλείται να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

- Οι γιοι του Βαρέλα μετά τα συνθήματα που έμαθαν στον πατέρα τους, παρακαλούνται να του τραγουδήσουν και το.. «δεν πάω πουθενά, εδώ θα μείνω».

- Αυτός που θύμωσε τον Λουτσέσκου να… μην το ξανακάνει. Αυτοί που τον «χάλασαν» για λίγο, ας έχουν το νου τους…

- Αν κάποιος ξέρει που πήγε ο παρορμητικός και εκδηλωτικός Γιώργης Σαββίδης, ας μας ενημερώσει.

- Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όλα τα μέλη της ομάδας, που ήξεραν κατά λέξη όλα τα συνθήματα που δόθηκαν στο Λευκό Πύργο!

- Τα χαιρετίσματά μας στους φίλους της Αλ Ιτιχάντ που περίμεναν τον Πρίγιοβιτς να αφοσιωθεί στην ομάδα τους και αυτός ήταν εδώ για να πανηγυρίσει για τον ΠΑΟΚ.

- «Αμπελαλέ» που λέει και ένας οπαδός άλλης ομάδας, για τον Χατσερίδη!

Και του χρόνου λοιπόν για όλους τους ΠΑΟΚτσήδες που ξέρουν καλά ότι η αρχή έγινε από τα περασμένα χρόνια, φέτος είχαμε συνέχεια και πλέον πάμε για τα άλλα, τα πιο μεγάλα, μέχρι ο ΠΑΟΚ να κάνει και το νέο του γήπεδο, ώστε να εκτοξευθεί σε άλλη διάσταση!

* Αυτή η ομαδάρα που από πέρυσι ξεπέρασε μηδενισμούς, άδεια γήπεδα, αδικίες, κλοπές και φέτος άφησε πίσω της τραυματισμούς, αποκλεισμούς, δεκάδες καλές και κακές στιγμές, τώρα πρέπει να… κερδίσει και αυτό το μεγάλο σόου και όλο το ξέσπασμα των πανηγυρισμών. Ο ΠΑΟΚ για όσους μπορεί και να ξέχασαν, έχει ως στόχο το νταμπλ και τώρα πλέον το αήττητο πρωτάθλημα. Τρία ματς έμειναν και για να δούμε πώς θα… προσγειωθούν, για να κλείσουν τη χρονιά όπως τους αξίζει και όπως έχουν συνηθίσει τον κόσμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.