«Έργα ύψους 1 εκατ. ευρώ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης»

Gazzetta team
«Έργα ύψους 1 εκατ. ευρώ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης»

bet365

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Σμύρνης ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για βελτιωτικά έργα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ στο γήπεδο του Πανιώνιου.

Βελτίωση υποδομών, κερκίδων, αποδυτηρίων, αλλαγή καθισμάτων, αντικατάσταση χλοοτάπητα κι άλλα έργα που θα αναβαθμίσουν την όψη και τη χρήση του γηπέδου προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού συμβουλίου να εγκρίνει το ποσό, που προέρχεται από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και που προβλέπει αντίστοιχες εργασίες σε δεκάδες δήμους ανά την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το epikaira.wordpress.com το οποίο είναι ιδιαίτερα ενημερωμένο όσον αφορά τα θέματα της Νέας Σμύρνης, με ομόφωνη απόφαση του το Δημοτικού Συμβούλιο του Δήμου Νέας Σμύρνης, στην συνεδρίαση που έγινε την Μεγάλη Δευτέρα, ενέκρινε την εισήγηση του Δημάρχου Σταύρου Τζουλάκη για πίστωση ποσού 1 εκατομμυρίου ευρώ για έργα στο γήπεδο του Πανιωνίου ΓΣΣ. Το ποσό αυτό προέρχεται από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» το οποίο εγκρίθηκε πρόσφατα με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση και αφορά δεκάδες δήμους ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμος Νέας Σμύρνης αποφάσισε το ποσόν που του αναλογεί να το διαθέσει για την περαίωση άκρως απαραιτήτων έργων στο Στάδιο του Πανιωνίου, σε συνεννόηση με τη διοίκηση του συλλόγου. Τα έργα θα αφορούν βελτίωση αποδυτηρίων, των κερκίδων στις Θύρες 1, 2, 3 του γηπέδου, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες 1-2-3 και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ κλπ. Επίσης στις θύρες αυτές θα γίνει ολική αντικατάσταση των καθισμάτων, που είχαν τοποθετηθεί πριν περίπου 20 χρόνια, τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν για να γίνει η στεγανοποίηση και τα λοιπά έργα στις κερκίδες.

Τέλος στο γήπεδο, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, θα γίνει τοποθέτηση σύγχρονου υβριδικού χλοοτάπητα ο οποίος θα επιτρέπει τη συχνότερη χρήση του ποδοσφαιρικού αγωνιστικού χώρου. Όλα τα έργα αυτά τελούν υπό την έγκριση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη. Για τα έργα αυτά θα υπάρξουν ανακοινώσεις τόσο από τον Δήμο της Νέας Σμύρνης όσο και από την Περιφέρεια Αττικής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα