Οι τάσεις φυγής του Χόλμπεργκ και η μειονεκτική θέση της Νόρκεπινγκ

Οι τάσεις φυγής του Χόλμπεργκ και η μειονεκτική θέση της Νόρκεπινγκ

Οι τάσεις φυγής του Χόλμπεργκ και η μειονεκτική θέση της Νόρκεπινγκ

bet365

Με δηλώσεις του ο Κάλε Χόλμπεργκ επιβεβαίωσε την πρόθεση αποχώρησης από τη Νόρκεπινγκ η οποία μάλλον βρίσκεται σε μειονεκτική θέση.

Το κεφάλαιο «Χόλμπεργκ» δεν έκλεισε ποτέ στον Άρη, απλώς λόγω των απαιτήσεων της Νόρκεπινγκ τον περασμένο Γενάρη, ήταν αδύνατο να προκύψει συμφωνία. Τότε οι Σουηδοί πάτησαν πάνω στα περιθώρια που τους έδινε το συμβόλαιο του παίκτη, ζήτησαν ένα ποσό άνω των 500.000 ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του και η ελληνική ομάδα δεν μπήκε καν σε διαδικασία συζήτησης. Ο Άρης δεν άφησε ποτέ την υπόθεση του Χόλμπεργκ, εκτίμησε ότι ο χρόνος που θα κυλήσει θα είναι υπέρ του και πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι ήδη έχει συζητήσει με τον ατζέντη του αθλητή, Μάρτιν Νταλίν.

Λίαν συντόμως η Νόρκεπινγκ θα κληθεί να πάρει μια σημαντική απόφαση. Δεδομένου του ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον προσεχή Δεκέμβριο, θα αναγκαστεί να παραχωρήσει τον αθλητή με λογικό οικονομικό αντάλλαγμα, πολύ μικρότερο σε σχέση με αυτό που απαίτησε πριν από περίπου τρεις μήνες.

Πίεση προς την σουηδική ομάδα φαίνεται ότι ασκεί και ο ίδιος ο παίκτης. Για την ακρίβεια, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «fotboldirect.se» και σχετικά με το ενδιαφέρον του Άρη, ο Κάλε Χόλμπεργκ σημείωσε μεταξύ άλλων ότι… «είναι ξεκάθαρο ότι έχω σκοπό να μεταγραφώ το καλοκαίρι. Αυτό δουλεύουμε μαζί με τον ατζέντη μου. Ήταν πολύ κοντά να γίνει τον Ιανουάριο και ακόμη σκέφτομαι ότι ήταν αρκετά εύκολο να γίνει γιατί είχα ήδη βάλει τον εαυτό μου σ’ αυτή τη θέση. Προς το παρόν δεν έχω κάτι νεότερο», δείχνοντας ότι ο ίδιος το έχει αποφασίσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα