Ο Κούγιας για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε

Ο Κούγιας για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε

Gazzetta team
Ο Κούγιας για την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε

bet365

Ο Αλέξης Κούγιας με προσωπική του δήλωση τοποθετήθηκε για την πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του...

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με ενημέρωσαν οι συνεργάτες μου ότι γράφτηκε σε δύο πολύ γνωστά sites ότι ο γνωστός μόνο από τις πειθαρχικές διώξεις εις βάρος μου αντιεισαγγελέας άσκησε νέα πειθαρχική δίωξη εις βάρος μου για δυσμενείς κρίσεις.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ χθες ο κ. Αλέξης Δέδες έδωσε πάλι αποκλειστικά σε αυτόν κανένα απόκομμα εφημερίδος, γιατί δεν θυμάμαι να έχει δώσει κανένα στον προιστάμενο του κ. Σιμιτζόγλου, αλλά θα πληροφορηθώ τι ακριβώς συμβαίνει και θα τοποθετηθώ αρμοδίως.

Τι να κάνουμε, 450 χιλιάρικα που εισηγήθηκε ο κ. Δέδες να δοθούν σαν αποζημίωση χωρίς δικαστήριο στον Γιάννη Παπαδόπουλο, γιατί οι εκατοντάδες τηλεφωνικές επικοινωνίες του στο Koriopolis, δεν αποτελούσαν επαρκή αιτιολογία για την απόλυση του από την ΕΠΟ, αλλά κυρίως η τοποθέτηση της ΑΕΛ, ότι θα πρέπει να διερευνηθεί τυχόν απιστία όσων ψήφισαν γι αυτή την αποζημίωση, είναι βέβαιο ότι έχουν δημιουργήσει σε κάποιους προβλήματα.

Έγιναν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου της FIFA για το ίδιο θέμα του κ. Χούμπελ μετά την ανάδειξη του από την ΑΕΛ κι έχουν δημιουργηθεί σε κάποιους προβλήματα και αγωνία.

Εγώ περίμενα από τον εντιμότατο κ. Λαίνη, μόλις πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ για το θέμα αυτό και την αντίδραση της ΑΕΛ και του κ. Χούμπελ να έχει διατάξει ήδη υπό την ιδιότητα του ως κανονικού αντιεισαγγελέως ποινική προκαταρκτική εξέταση.

Εκτός αν ο συνονοματός μου Αλέξης Δέδες του δίνει όποια αποκόμματα εφημερίδων και sites θέλει.

Εν πάση περιπτώσει οψόμεθα και θα το αντιμετωπίσoμεν.

Τα υπόλοιπα θα τα βρει η υπηρεσία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα