Θλάση ο Βέλεθ, χάνει τον αγώνα με την Ξάνθη

Θλάση ο Βέλεθ, χάνει τον αγώνα με την Ξάνθη

Θλάση ο Βέλεθ, χάνει τον αγώνα με την Ξάνθη

bet365

Ο Φραν Βέλεθ υπέστη νέα θλάση στους προσαγωγούς και ουσιαστικά η χρονιά τελείωσε για τον Ισπανό στον χθεσινό (21/4) αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Είναι η 4η φορά που ο έμπειρος αμυντικός παθαίνει θλάση στους προσαγωγούς στη διάρκεια της χρονιάς, γεγονός που δείχνει και την ευαισθησία που έχει. Ο Βέλεθ θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας, σε κάθε περίπτωση όμως φαντάζει δύσκολο να προλάβει τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης σημειώνει: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Όσοι αγωνίστηκαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Ο Φραν Βέλεθ, που υπέστη θλάση στους προσαγωγούς, θα ξεκινήσει πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Μ. Τρίτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Αύριο (23/4) η ομάδα θα επισκεφθεί το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής («Απόστολος Φωκάς») στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά, ενώ η ΠΑΕ, από την πλευρά της, θα ενισχύσει το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής με τη δωρεά ενός πολυμηχανήματος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του τμήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα