Ξανά στο γήπεδο οι παλαίμαχοι των Ολυμπιακού και Προοδευτικής!

Δημήτρης Τομαράς
Ξανά στο γήπεδο οι παλαίμαχοι των Ολυμπιακού και Προοδευτικής!

bet365

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και εκείνοι της Προοδευτικής, τίθενται ξανά αντιμέτωποι, στο Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας, την Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε γράψει το Gazzetta.
Ο πλέον ιστορικός αγώνας Βετεράνων Ποδοσφαιριστών, αλλά και ο παλαιότερος, καθιερωμένος αγώνας Βετεράνων στην Ελλάδα, εκείνος ανάμεσα στον Βραδυποριακό και τον Ταλαιπωριακό, αναβιώνει την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα, προς πλήρη επιβεβαίωση των όσων σας είχε μεταφέρει το Gazzetta. Στις 17:00, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και εκείνοι της Προοδευτικής, θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για την αναβίωση ενός θεσμού, όπως ο σπουδαίος αυτός αγώνας.
Όπως σε κάθε τι νέο ή ανανεωμένο, έτσι και εδώ, η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα αλλάζει. Αντί για τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, οπότε παραδοσιακά διεξαγόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, φέτος θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Φυσικά η έδρα δεν αλλάζει και δεν είναι άλλη από το Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας (γνωστό και ως γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού), την ιστορική έδρα της Προοδευτικής. Ο ιστορικός αγώνας, ο οποίος θα είναι ο 52ος αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Παράλληλα, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού θα στείλουν και πάλι μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, στον συνάνθρωπο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα