Πανόπουλος: «Στον δεύτερο γύρο τα κάναμε... σαλάτα»

Gazzetta team
Πανόπουλος: «Στον δεύτερο γύρο τα κάναμε... σαλάτα»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης αναφέρθηκε στη φετινή της πορεία, ενώ επανέλαβε την επιθυμία του να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο
Στο γήπεδο βρέθηκε χθες ο Χρήστος Πανόπουλος και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη της Ξάνθης επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Αποτέλεσμα που τη διατήρησε στη Super League. Μετά το παιχνίδι ο ισχυρός άνδρας της ομάδας μίλησε στην ΕΡΤ, όπου αναφέρθηκε στη φετινή της πορεία, ενώ επανέλαβε την επιθυμία του να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. «Στον δεύτερο γύρο είχαμε άσχημη πορεία. Κάνεις δεν φανταζόταν ότι θα παίζαμε την κατηγορία σε ένα παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, τα κάναμε… σαλάτα, και παραλίγο μετά από 30 χρόνια να αποχαιρετούσαμε την Α’ Εθνική. Ο Θεός μας βοήθησε και μαζί με τους παίκτες που αγωνίστηκαν σε αυτό το ματς, θα είμαστε και του χρόνου στη Super League», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε αν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού χρησιμοποίησε «πρώτο» πληθυντικό και είπε «είμαστε». «Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν ξέρω πως θα έρθουν τα πράγματα αλλά όπως έχω πει εδώ και 2-3 χρόνια έχω κουραστεί από το ποδόσφαιρο, δεν θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι καιρός να φύγω. Θα είναι του χρόνου, θα είναι φέτος; Στόχος μου είναι πάντως να φύγω», απάντησε και συνέχισε με ειρωνική διάθεση. «Εγώ αρκετά λεφτά κέρδισα από το ποδόσφαιρο, ας κερδίσει και κανένας άλλος. Δεν θέλω να κάτσω άλλο στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα απογοήτευσης, έχω κουραστεί. Εδώ και τρία, τέσσερα χρόνια θέλω να φύγω».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα